dimecres, d’agost 11, 2010

Novetats PAI S-10 de Cabanes, Augimar respon

Després de la publicació de la noticia sobre l’S10 de Cabanes, http://www.iniciativapv.org/cabanes/noticia/119, avui des de l’empresa AUGIMAR s’han posat en contacte amb el Grup Municipal d’Iniciativa, per exposar que l’empresa no està en concurs de creditors, i que tenen la intenció de seguir endavant amb aquest PAI.

Els rumors sobre la situació d’aquesta empresa ha estat una constant, però de la direcció ens han exposat que han seguit escrupolosament tots els passos, i que ara estan disposats a escoltar les peticions dels veïns afectats per buscar una eixida de consens, donant les reticències que aquest projecte està ocasionant entre els afectats.

Per eixe motiu, des de l’empresa ens han convidat a una reunió per exposar-nos les seues pretensions i propostes, i es mostres oberts a dialogar amb els veïns. Per a Iniciativa, s’espera que es puga convocar eixa reunió amb els afectats per buscar una eixida dialogada. L’empresa si que és cert que pretén passar als propietaris una primera quota (quota zero) per recuperar els diners invertits en la tramitació del PAI

Cabanes a 11 de 2010 Gabinet de premsa d’Iniciativa,