dissabte, de novembre 20, 2010

L’esglèsia, Franco i els pedòfils.


Una esglèsia de la Vall d’Uixó, i no se si també alguna de Castelló, com solia passar amb la de la Trinitat, diuen que celebraran avui una missa a favor del dictador Francisco Franco i del fundador de la Falange, Jose Antonio Primo de Rivera.

Atenent a les morts, assassinats massius, el genocidi, la repressió i als 40 anys d’ignominiosa dictadura que tants anys després algú li puga dedicar una missa, és que evidentment hi ha gent que està molt malament.

Però alló preocupant no és que un feixista vaja i pague unes misses, allò preocupant és que l’església catòlica accepte celebrar dins de sa casa aquests homenatges a assassins. Imagineu l’escàndol que es muntaria si en qualsevol església rural del País Basc un capellà celebrar una missa homenatge a un etarra?, En el cas contrari, en la missa del 20-N, imaginem que al llarg i ample del territori espanyol avui es celebraran massa homenatges.

Tot açó ve després de que pillaren al capellà de Vilafamés, acusant-lo de tindre, consumir i distribuir 21.000 arxius pedòfils, dies després de que vingera eixe avi vestit en faldes i cara de mala llet a Barcelona i Santiago, li pagarem milionades de diners públics per a que vinguera a donar-nos classes de moral a un Estat que hem decidit democràticament que ha de ser aconfessional.

Malauradament, aquesta és l’església que tenim, la que te a bé a fer misses i homenatges en sagrat a criminals, la que li paga advocat defensor als pederastes, eixa església, és la que es vol posar en les matèries que s’ensenyen en l’escola pública, la que ens vol imposar la seua moral. Una institució que engoleix diners públics, que té privilegis sobre la resta de religions, que okupa edificis que han fet les col·lectivitats dels pobles i ciutats durant anys d’esforços ( humans i econòmics) .

Eixa gent que té vot de castedats ( i a saber qui el compleix ) ens diu com ens hem d’estimar els que hem optat per viure lliurement. Eixa gent que viu en el seu món de creences increïbles ens diu com ha d’impartir-se la nostra educació ( i és que el fet que totes les dones vinguen d’una costelleta d’un senyor que anava en pilotes pel paradís es veu que té més fonament que els coneixement científic). Els que ens diuen que no podem gastar condons, ni avortar, ni donar-nos alegries abans del matrimoni ( entre home i dona, clar), què fem aleshores?, auto alegrar-nos com a monos?, o fer eixes coses per internet, com està de moda a sa casa, no és pecat?

Eixa gent, és la que continua rebent milions i milions de diners de tots, els creients i els no creients, els que li paguem els seus centres integristes per a que puguen practicar la segregació dels alumnes per sexe, o rebutgen als immigrants. Els que poden rebre milionades per a que la seua universitat obtinga els privilegis i diners impartir els estudis de Medicina, i no la UJI. Són els que es permeten tindre crucifixos en espais públics, els que reben concessions de televisions i ràdios per part del poder de torn, per alliçonar-nos. La religió dels privilegis, que es pot permetre ara lloar als genocides, i a la qual no podem criticar perquè diuen que això és entrar en el terreny de la fe i no el de la política. I és que... normal que facen misses a qui avui li les fan, ja que per a la institució, el seu idea és l’Estat Nacionalcatolic, en el qual es creuen massa sovint que estan.

Carles Mulet

apostata