divendres, de setembre 28, 2012

La presència d’Alberto Fabra en la Casa dels Caragols talla la circulació al centre de Castelló; desplegament policial al·lucinant i tall del pas als vianants








ESTAT POLICIAL.
DESPRÉS HEM SABUT QUE EL DESPLEGAMENT ERA PERQUÈ HI HAVIA PLE DEL CONSELL DE LA GENERALITAT DINS... LAMENTABLE IGUALMENT. UN GOVERN QUE TEM AL POBLE.

Castelló, a 28 de  setembre de 2012. Aquest matí el centre de Castelló ha patit el tall d’una de les seues artèries del cas històric, el carrer Major ha estat completament tallat no al trànsit, no sols de vehicles de residents o del transport públics, sinó que fins i tot s’ha impedit el pas a vianants i veïns, i treballadors d’aquest carrer comercial.
Igualment, el desplegament policia s’ha fet extensiu al Carrer de Gràcia i a Ruiz Vila.
             Furgons policials a Ruiz Vila, també front a l’esglèsia de Sant Agustí i un altre l’esglèsia de la Sang ( com a mínim) i els accessos a la Casa dels Caragols ( seu de la delegació territorial del Consell a Castelló, blocada amb tanques antiavalots, fortament nugades amb brides.
            Una vintena de policies nacionals custodiant aquest edifici, mes tot el desplegament pels voltants d’altres nacionals i també municipals.
            El motiu?, que el “molt honorable” Alberto Fabra, entrava a les 9:00 del matí a la Casa dels Caragols, no sabem per fer quin acte( no l’hem vist a l’agenda oficial).
            Aquesta actuació, s’ha trobat amb el desconcert dels veïns que no podien accedir a les seues viviendes o eixir d’elles, o gent major que entrava per alguna de les puntes del carrer Major i es veia obligada, entre la pluja fina d’este matí, a tornar enrrere i donar una volta per Cavallers per evitar el pas per carrer major pres per la policia Nacional.
            Manifestants, òbviament ni un.
            Tots els actes oficials, encara que no anunciats, d’Alberto Fabra compten amb eixe desplegament policial?
            A què tem Alberto Fabra per no poden acudir al seua ciutat de manera “normal”.
            Quin cost té per a les arques públiques aquestes desmesurdes mesures policials?.
            Tem més Alberto Fabra la reacció dels seus veïns a les seues mesures o temen més els veïns les mesures d’Alberto Fabra?.