dimecres, d’octubre 10, 2012


Mulet 09/10/2012
Comencen estos dies a oferir-me ja loteria de tots els llocs més inimaginables, dècims amb recarrec, paperetes, participacions. I vaig perdut a l’hora de triar, ja que com fa dies no veig al president d’Aerocas, doncs no tinc idea en quin número acabarà enguany la grossa.
Es veu que el senyor president d’Aerocas, porta bon cabreig amb el president del Govern espanyol, per això de que ha apujat este un 20% el que es queda l’administració central en el premis de loteria. Fabra, Carlos, es veu, no està massa content amb la mesura, ja que enguany, com marca la tradició, al tornar-li a tocar el premi, haurà de donar part a Hisenda, i ja sabeu que a ell, i això de dur-se bé en Hisenda, no li va molt, després que se li vullga jutjar per haver defraudat, presumptament, milions d’euros.
Però què li farem, i per si no tenia prou disgustos, va i l’altre Fabra, Alberto el triste, diu esta setmana passada que les persones sotmeses a processos judicials no va a tindre responsabilitats polítiques”. Això ja ha va dir en maig , més o menys “Aquellas personas que estén involucradas en algún proceso judicial van a tener que dejar sus responsabilidades”. El que no ha dit Alberto el triste és en quin any o dècada o vida futura ho hauran de fer, perquè de moment, el president d’Aerocas, empresa pública i per tant càrrec purament polític, continua en la seua responsabilitat; de fer del projecte el més espantós ridícul mai patit a ca nostra.
Però tot no anaven a ser disgusts per a l’il.lustre inspirador de l’estàtua rovellada que presideix l’aeroport, ara l’Audiència Provincial li rebaixa la fiança que demanava el jutjat, i dels 4,2 milions d’euros imposats, diu que “només” ha de pagar 3,2 milions d’euros, “calderilla” i avant. No sé, estimat lector, però a mi, posats, me faria igual de desgraciat haver de pagar 4 que 3 milions, no ja d’euros, sinó de pessetes. Per això, que ara sapiguem que l’exacalde del meu poble va cobrar il.legalment durant 4 anys 7,7 milions de pessetes (46.520 euros, més el que va cobrar legalment), sembla poc més que misèria. Sí, de miserables estem parlant efectivament. H