dilluns, de juny 30, 2008

Mulet critica la falta de projecte del PP de Cabanes, al presentar contínuament projectes estrella que després abandonen.

Iniciativa considera que l’actual equip de govern ha desaprofitat l’anterior conjuntura de bonança econòmica.

El regidor d’Iniciativa a l’ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha criticat avui la manca de planificació de l’equip de govern del municipi, al presentar anualment grans projectes que després queden en l’absolut oblit.

Segons Mulet “ presenten ressonants pressupostos municipals, unflats per la venda de sòl municipal en actuacions urbanístiques, o per llicències d’obres que mai s’acaben de cobrar íntegrament, amb actes que els valen només com a instrument publicitari per omplir pàgines de diariets que es paguen en diners dels contribuents. Amb les grans xifres, sempre venen projectes de gran actuacions, que després, queden en no-res. Els pressupostos no es compleixen, les previsions s’erren, i les grans actuacions no es fan”:

El regidor ecosocialista ha recordat que eixa sort l’han patida ja anuncis com el museu etnològic, l’auditori, o la piscina coberta, “ ara, en el que duem d’any, ja s’han donat compte que el pressupost que tenien per a tot el 2008 era irreal, i donen de baixa la partida de la piscina coberta”, això sí, sense la publicitat i fanfàrria amb la que la van presentar”.

Mulet ha valorat que “ la falta de capacitat ha ocasionat que s’haja desaprofitat enormement la temporada de bonança econòmica; s’ha venut el sòl municipal i el corresponent d’aprofitament urbanístic, a preus inferiors dels del mercat, sense invertir-lo en infraestructures o actuacions que milloren la qualitat de vida de la població, que és com dir que directament s’ha malgastat. Fins aplegar a la situació que per remodelar un carrer, s’haja de demanar un crèdit extraordinari, com s’ha fet per les actuacions previstes per al vial que quedarà després de la posada en funcionament de la CV-10, que alliberarà l’actual “Carretera Saragossa”, com a avinguda del municipi”.

El regidor ecosocialista ha remarcat que la paràlisi municipal anirà a més “ donat que les previsions d’ ingressos municipals disminuiran dràsticament, per l’actual crisi immobiliària, on bona part de les entrades es preveien per llicències d’obres, que ara es paralitzaran”