dimecres, de gener 26, 2011

niciativa per Cabanes critica que l’alcalde haja “okupat” el despatx dels grups municipals i deixar-los sense espai




El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha qualificat avui d’intolerable que des d’abans de l’estiu, des de l’alcaldia s’haja permès que el despatx que comparteixen els grups municipals de l’oposició, la única dependència habilitada per a tal fi, estiga completament ocupada per expedients i papers vells sense cap utilitat, impedint als regidors tindre un lloc on poder reunir-se i fer el seu treball.

Segons ha exposat Mulet “ després d’anys de peticions, es va “habilitar” al palau municipal un quartet sense condicions, de difícil accés, sense mobiliàri adequat, telefonia ni condicionament per poder treballar en normalitat. La sorpresa va ser quan abans de l’estiu aquesta sala, que compatien els grups de l’oposició, es va plenar de caixes de papers, impedint poder ser emprada. Es va informar que es tractava d’un fet puntual, però a gener de 2011 es continua en la mateixa situació”.

Per al regidor ecosocialista “aquesta és la nova prova de la total falta d’educació i respecte d’un partit que va accedir al poder municipal de manera colpista ( amb la manipulació del cens electoral), i que ha centrat la seua acció en actuar d’oposició a l’oposició, intentant contínuament obstaculitzar la seua tasca, i on “okupar” ara el “zulo” destinat als grups municipals és l’enèsim exemple” .

Mulet ha convidat a que si no saben on posar els papers vells, que els dipositen directament als despatx de l ‘alcalde,”

Cabanes, a 26 de gener de 2011. Gabinet de Premsa d’Iniciativa