dijous, de febrer 17, 2011

Cabanes: Iniciativa lamenta el deplorable estat dels carrers, posant com a exemple el carrer d’Albalat


Mulet demana que es tracte a totes les parts del poble per igual

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha criticat avui l’estat d’abandó de molts carrers del municipi i dels nuclis de la Ribera, on després d’obres, canalitzacions, o simplement per l’oblit de l’equip de govern, es troben en un estat deplorable.

Com a exemple, Mulet ha adjuntat fotografies del carrer d’Albalat, el qual s’assembla més a un carrer de Bagdad després d’un bombardeig, que d’un poble que es preocupa pel seu benestar.

Per als ecosocialistes “ el PP ha deixat degradar l’estat dels carrers del nostre poble, obcecant-se en actuacions que han absorbit tots els plans provincials o Plans E, com la canalització del barranc de Ravatjol, que enteníem nosaltres que a hores d’ara no era cap prioritat, mentre, el carrers pels quals circula la gent, han anat fent-se malbé, sense que haja hagut en els darrers temps cap actuació per arreglar i condicionar el poble. S’han obert els carrers per fer canalitzacions ( aigües, desaigües, gas..etc) i després no s’ha exigit la restauració en un estat òptim, i ara tenim parts del poble amb un quitranat o empedrat bo, i altres plens de clots, bonys i forats, quan tots estem pagant el mateix per tindre les mateixes condicions”.

Per al portaveu ecosocialista “ cal fer un repàs de tots els carrers i arreglar l’estat de tots com a prioritat, enlloc de malgastar el diners públics en actuacions innecessàries”