dissabte, de maig 14, 2011

Mulet demana al PSOE que seguisca l’exemple de Vilanova d’Alcolea i retire les candidatures fantasmes que afavoreixen al PP.



El candidat autonòmic de Compromís i portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha demanat avui públicament als representants del PSOE que entre en sentit comú, i retiren les candidatures fantasmes presentades en aquells pobles on hi ha govern progressistes o candidatures potents que poden plantar cara al PP. Aquesta petició es fa després de l’anunci fet pel PSOE que retira una d’aquestes, presentada a Vilanova d’Alcolea on governa una agrupació independent progressista.

Per a Mulet, “ el PSOE per dir que ha presentat llista en tots els pobles, va a protagonitzar un fracàs absolut en molts municipis, on, tot i això pot posar a l’alcaldia a la dreta, tirar a fora a progressistes i ells no traure ni per a pipes, i tancar-se per sempre més les portes en aquests pobles”

El candidat ecosocialista ha recordat l’exemple posat fa pocs dies, de Vistabella, on després de quatre anys d’un magnífic govern per part d’una candidatura independent que va ser capaç d’arravatar l’alcaldia al PP hegemònic, el PSOE presenta com candidat a un assessor del grup municipal socialista de Castelló, o de número 2 a Sofia Fernandez, l’actual regidora del PSOE a Castelló defenestrada pel partit per enfrontar-se a Calles en les primàries “ si per quatre bruts vots per a la Diputació, posen al PP a l’alcaldia de Vistabella, i acaben amb un govern progressista, el PSOE quedarà retratat com al que és, una maquinària que sols li interessen els vots i no les polítiques, la gent i els pobles”.

EL cas de Vilanova, on ha primat el sentit comú, és el mateix que el Salzadella, on presenta llista en gent de fora tot i governar gent admirable d’esquerres independent.

Altres municipis on també fan llista amb paracaigudistes és per exemple, la Serra d’En Galrceran, on la gent d’Iniciativa es presenta baix el paraigua de Compromís. Mulet ha demanat al PSOE que rectifique d’aquesta estratègia, que sols beneficia al PP