dimarts, de maig 17, 2011

un poc de memòria no va malament

clica damunt les imatges per vore-les millor

LES MENTIDES SOBRE LA CARRETERA CABANES-ORPESA

1. ANYS 90, GOVERNA EL PSOE A LA GENERALITAT, ES PLANTEJA UN VIAL ENTRE CABANES I LA COSTA, OPCIÓ NORD PER LA RIBERA, MOLT RÀPID I EFECTIU, I UN ALTRE PEL SUD PER MIRAVET, QUE ES DESCARTA PEL SEU GRAN IMPACTE, EL PROJECTE ES QUEDA PENDENT

2. APLEGA EL PP A LA GENERALITAT I L’ALCALDE DE VALL D’ALBA IMPOSA QUE EL VIAL HA D’ANAR FINS LA VALL D’ALBA ( I NO A CABANES) I HA DE CONECTAR-LA AMB ORPESA ( I NO AMB LA RIBERA)

3. TOT CABANES , INCLÒS EL PLE DE L’AJUNTAMENT ( AMB ARTEMIO SIURANA COM A REGIDOR DE L’OPOSICIÓ) ES POSICIONA EN CONTRA DEL TRAÇAT PER MIRAVET ( CLUB DE FUTBOL, PENSIONISTES, COOPERATIVA, PROPIETARIS, RAMADERS DEL POBLE)

4. COM LA “IMPOSICIÓ” DEL PP DE VALL D’ALBA VEU PROBLEMES PER FER EL VIAL PER MIRAVET, FAN QUE EL PROJECTE ES DIVIDISQUEN EN 2, LA DIPUTACIÓ ES FA CÀRREC DE LA CARRETERA DE VALL D’ALBA, I LA FAN DE PRESSES I MALAMENT ( LA QUE ARA VA JUNT AL POLÍGON ) I DEIXEN EN SUSPENS L’ALTRA

5. ES DEMOSTRA QUE EL VIAL PER MIRAVET COM VOL CABOLO ENVAEIX EL DESERT, I AFECTA A ESPÈCIES PROTEGIDES, I EL JUTGE DEMANA PARALITZAR AQUEST TRAÇAT

6. APAREIXEN ELS PRIMERS PASSOS DEL GRAN CREIXEMENT DE MARINA D’OR I LA IDEA DE FER UN PARC TEMÀTIC TOT JUST AL VOLTANT DE LA CARRETERA PER ON VOL MARTÍNEZ.

7. PP I PSOE DE CABANES, QUE HAVIEN DEFÈS SEMPRE L’OPCIÓ NORD, I AFIRMAVEN QUE FER-LA PER MIRAVET ERA LETAL PER AL POBLE, CANVIEN ALEGREMENT DE XAQUETA I ARA DEFENSEN FER-LA PER MIRAVET ( ELS DOS PARTICIPEN EN UNA MANIFESTACIÓ PEL POBLE DEMANANT LA CARRETERA PER MIRAVET!!!)

8. EL JUTGE CONTINUA DIENT QUE ÉS IL·LEGAL FER EL VIAL PER MIRAVET, ENCARA AIXÍ LA GENERALITAT VOL FER-LO, ENCARA QUE SIGA FORA DE LA LLEI I HAVENT DESPRÉS DE PARALITZAR LES OBRES, DESFER-LES O HAVER FET MOLT DE MAL. ELS ECOLOGISTES PROTESTEN I ES MANIFESTEN DAVANT LES MÀQUINES

9. EL PP AUTONÒMIC ES VEU OBLIGAT DAVANT LA PRESSIÓ JUDICIAL A PARAR LES OBRES, JUST ON ESTAN PARADES AVUI EN DIA ( ON ACABA EL PAI MUNDO ILUSIÓN) I DIU QUE FARÀ UN NOU ESTUDI D’IMPACTE AMBIENTAL PER A QUE ELS JUTJATS PERMETEN CONTINUAR LES OBRES, ANYS I ANYS DESPRÉS, TOT SÓN PROMESES I CAP CARRETERA.

10. CADA ANY, PRIMER EL GRUP PARLAMENTARI DE L’ENTESA I ARA DE COMPROMÍS A LES CORTS VALENCIANES, DEMANEN QUE ELS PRESSUPOSTOS AUTONÒMICS DE LA GENErALITAT CONTEMPLEN UNA PARTIDA DE DINERS PER FER LA CARRETERA CABANES-LA RIBERA, EL PP QUE TÉ MAJORIA VOTA SEMPRE EN CONTRA.

QUI HA PARAT LA CARRETERA DE CABANES FINS LA COSTA?

PER QUÈ VAN CANVIAR ELS INTERESSOS DEL POBLE EL PP I EL PSOE?

QUE NO T’ENGANYEN MÉS!