dimecres, de maig 25, 2011

Iniciativa té futur.


publicat al Mediterraneo

A mi això de la jornada de reflexió el dia d’abans de les eleccions, no li trobe el sentit, ja que quan realment ens posem a reflexionar, és sempre després i no abans, un cop vist els resultats electorals.

I reflexionant, em trobe realment estrany, de la meua llarga militància política, que ja deu ronda els 20 anys, sempre, o quasi sempre, el dia després d’eleccions era dia de pair la derrota, sempre els resultats electoral eren pitjor dels esperats, sempre baixàvem de vots, perdíem representació, desapareixem d’alguns llocs.

Aquestes eleccions han estat diferents, era el primer cop que el Compromís de veritat es presentava a les eleccions a soles, i el primer cop que Iniciativa, com partit nou, es provava en les urnes. I no ens jugàvem poc, la veritat, més bé tot; estar o no estar. No em sembla un bon resultat les xifres del PP, però almenys tindran un oposició com cal.

Les enquestes preparades per desmobilitzar l’electorat potencial, l’ocultació durant la campanya, la falta de recursos econòmic, i els grans errors de coordinació interns, no han pogut no obstant, aturant-nos, hem trencat les expectatives, amb resultats sorprenents com a la ciutat de València, o el ser decisius a Alqueries o com Iniciativa a Vila-real per tirar al PP a l’oposició o en pobles tant menuts com Costur. La confusió de l’electoral entre les marques, coalicions i paperetes, han impedit un millor resultat a Castelló ciutat, però hem donat un salt de gegant; açó no ha fet més que començar. Iniciativa té present, i té futur, molt de futur. Durant la campanya electoral, molta gent, i molts joves, s’han apropat al nostre partit, amb la intenció de crear agrupacions a nous pobles, ara serà el moment d’implantar-nos, de crear, de participar, d’animar a la gent que ens mirava amb desconfiança des de la barrera i ara ja veu que açò és possible.

També dóna certa satisfacció que les xifres callen a veus que durant anys s’han dedicat a calumniar i menysprear-nos.

Sabem perfectament que el nostre vot és un vot de càstig, de descontent, i ara tenim com a repte no que eixa gent continue descontenta, sinó tot el contrari, que es sentisca il·lusionat pel que fem, que crega que ha estat un encert confiar en nosaltres, que no anem a defraudar-lo, que el nostre Compromís no era sols per a les eleccions, sinó per a tots els dies, que anem a ser-li realment útil. Iniciativa comença avui la seua gran aventura.

Carles Mulet


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan dius: "Sabem perfectament que el nostre vot és un vot de càstig, de descontent". Me pareix molt fort que digues això. Que ho diguen els periòdics manipulats ja està bé, però que ho digues tu. Era un vot perque la gent estava contenta del treball fet estos 4 anys, perque gràcies a les reds socials la gent s'està assabentant més de quina és la realitat, però no pots dir això i quedar-te tan ample.

Carles ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Carles ha dit...

tens raó, està mal redactat.

sergibr ha dit...

Jo a tu et conec. Ets el germà del Sergi Mulet?

Carles ha dit...

No, no tinc cap germà que li diguen sergi

sergibr ha dit...

D'acord, m'he confós. Salutacions des del ripollès igualment!!!