dijous, de maig 20, 2010

Mulet “després del paperot del PSOE amb el Ribalta, es demostra un cop més la inutilitat de confiar en ells i votar-los”


Iniciativa afirma que el PSOE ha defraudat totes les expectatives creades al voltant de la unitat d’acció per protegir el patrimoni de Castelló

El portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet,ha estat especialment dur avui a l’hora de valorar l’actitud del PSOE en casos emblemàtics per la lluita social de Castelló, com ha estat el Parc Ribalta.

Segons Mulet “ després de mesos marejant, de contradiccions, de mentides, ahir van dinamitar la proposició no de llei presentada pel diputat d’Iniciativa Joan Herrera, la qual demanava al Govern Central la mateixa contundència que havia tingut amb les obres del Cabanyal, i que desplegant totes les sues possibilitats dins de les competències establides, paralitzara una agressió ja en un punt molt crític i en bona part del mal fet”. L’esmena del PSOE, i negativa a votar la PNLL tal i com l’havia presentada Iniciativa, la mutila i la deixa en el que a efectes reals és sols un declaració de bones intencions, on no es posa terminis ni accions concretes més enllà d’obvietats com demanar respectar el parc, dialogar, etc”.

Per al portaveu ecosocialista “ aquesta nova jugada, demostra la falta de valentia i talla política del PSOE a l’hora de defensar els interessos de Castelló, ahir tocava, després de mesos de demanar-ho, una actuació dràstica. Ni van tindre la iniciativa política de moure un sòl dit per defensar el Ribalta, i ara es dedique a avortar la proposta que els exigia posicionar-se fermament”.

El representant d’Iniciativa ha afirmat que aquesta situació no és una anecdota ni un cas aïllat, “ és la manera d’actuar del PSOE, vendre molt de fum, fer-se moltes fotos i jugar a l’oportunisme polític, prometre moltes coses, per a després a l’hora de la veritat fallar com una escopeta de fira. Per això ve sent hora que els votants progressistes que han votat a aquesta formació com a mal menor, es mobilitzen ja d’una i deixen de donar rèdit a gent que no s’ho mereix”.

Mulet ha recordat que des de l’inici dels governs de Zapatero, els representants del partit triats per Castelló al Congrés han estat un frau “ des de la sonora estafa de Sevilla amb la presó d’Albocàsser, o la política de braços caiguts que han mantés fins l’actualitat, on no se’ls coneix ni una sola proposta per a les comarques de Castelló. A banda de les errades del propi Govern Zapatero, la realitat és que han estat diputats de vacances a Madrid; posant sempre com exemple que el diputat d’Iniciativa, Joan Herrera, triat per la demarcació provincial de Barcelona, ha presentat més iniciatives polítiques referides a Castelló, que tots els diputats del PSOE de Castelló junts”

Castelló, 19 de maig de 2010. Gabinet de Premsa d’Iniciativa del Poble Valencià

Afilia't a Iniciativa.