dissabte, de febrer 09, 2008

Mulet (Iniciativa) “ s’ha de lluitar per reduir la producció de CO2, i no soterrarlo baix terra com proposa el Govern Central” .

El candidat al Senat per la coalició Bloc-Iniciativa-Verds, Carles Mulet, ha afirmat avui que la proposta del Govern Central de construir grans magatzem soterrani per emmagatzemar CO2 a Castelló, per tal de reduïr les emissions a l’atmosfera, tal i com es publica en el BOE, arran una iniciativa del Ministeri d’Indústria, i en el qual es pensa en Castelló com a una de les demarcacions “agraciades” per rebre aquesta actuació ” és una drecera que significa amagar la pols baix la catifa, en lloc d’intentar realment netejar”.
Segons Mulet ” no podem estar d’acord en continuar amb els mateixos nivells de contaminació, i que la única solució siga amagar-lo baix terra; sinó que precisament hem de lluitar contra la producció de diòxid de carboni, fer un forat al terra, i amagar de moment tota la contaminació que es genera és tapar-nos els ulls durant una temporada, sense lluitar contra el veritable causant del canvi climàtic. Per tant, les inversions públiques en aquest sentit ens pareix tirar els diners”. (més…)