diumenge, de febrer 10, 2008

Se'ns va la trencadora i peladora d'ametles del poble,

Se'ns va la trencadora i peladora d'ametles del poble, esta setmana posen a Vall d'Alba, amb el "glamour" de tota una Consellera d'Agricultura, la primera pedra de les instal·lacions d'aquests magatzems, per tant, podem començar el compte enrere.

Les desenes de dones, i alguns homes, que durant tant anys tenien el seu lloc de treball dins del poble, hauran de buscar-se la vida ara per desplaçar-se en cotxe a prou quilòmetres del poble, perquè l'alcalde ha estat inútil total per buscar una solució. L'empresa volia ampliar els magatzems, i tot i que en les immediacions, sòl industrial de baix impacte, es podria ampliar, va preferir no posar interès, i que es buscaren la vida empresa i els promotors, no d'aquest sòl industrial, sinó del de Gaidó, a més de tres quilòmetres de poble, castigant igualment als treballadors a dependir del vehicle.

Xapó!, quina capacitat, quina responsabilitat, permetre perdre d'aquesta manera una de les millors empreses que teníem el poble!. El millor és sempre buscar l'enemic extern, i responsabilitzar a l'alcalde del poble del costat d'haver aconseguit de males maneres aquestes fàbriques, en lloc d'assumir la responsabilitat, que no es té capacitat per governar, per lluitar contra la deslocalització empresarial, que allò que importa és cobrar un bon sou, i no fer res més que anar de festa per fires i festes.

Perdrem, millor dit, ens fan perdre, una de les millors empreses del poble, que oferia feina a molta gent, però, què més dóna, no?, si l'alcalde, per no fer res, continuarà cobrant el que li donarà la gana i més, sense pegar un pal a l'aigua.

http://www.panorama-actual.es/noticias/not249250.htm