divendres, de febrer 29, 2008

Al final passarà alguna de grossa


14 neonazis menores atacan el Casal Popular y hieren a un joven con arma blanca por la espalda

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3829_4_413466__Castello-neonazis-menores-atacan-Casal-Popular-hieren-joven-arma-blanca-espalda

Dos bandas de ideología extrema se enfrentan en varias peleas múltiples

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=362402

Al final passarà una de molt grossa, com venim denunciant des de fa molt de temps, no és qüestió de joc que xiquets, de les destrosses i agressions físiques, ja s'ha passat a les navallades, fa uns dies li van fer malbé la cara a un jove antifeixista a Castelló, i ara, ja parlen de ferides amb arma blanca per l'esquena.... Quins serà el pròxim episodi?.
Curiosament, se m'ha afegit a la llista de contactes de missatger una persona, que ha començat a dir-me que sí jo " era un puto sharpero de mierda" demanant-me volia posara en el meu blog lo de la navalla de l'altre dia. Mentre estava al·lucionant per aquesta "incursió virtual", aquesta persona ha penjat, en la noticia sobre les pintades nazis d'aquest blog, el comentari " siempre leales siempre fascistas", gran nivell.
I em demana que penje la notícia sobre l'apunyalament al "Sharp", li he respost que perquè m'havia assabentat avui de la noticia, i no havia parlant en ningú sobre el tema, i a la pregunta de si m'importava, li he dit que òbviament. I em diu dos noms " Jose", al que li van pegar la punyalada, i un altre nom com possible autor. Després de parlar en vària gent me diuen que ni josé és l'agredit, ni l'altre nom, que un principi figurava en aquest bloc, i he esborrat per no apuntar a ningú, era. Però es veu que en l'entorn nazi s'estan creuant acusacions, i molt veuen se'ls ha anat la mà.


Les notícies vistes en els dos diaris, són un poc contradictòries, però igualment preocupants, més quan parlen de grup d'encaputxats, i de menors, com a presumptes autors d'aquestes agressions, de com, disfressats de nazis, poden dedicar-se a atacar un centre cultural com el Casal Popular.
Alguna cosa està fallant en la nostra societat, a l'estar patint aquest tipus de fenomen, que malauradament cada dia va a més; partits polítics que emparen aquestes accions, i menors que es dediquen a perseguir en navalla en mà a qui no pensa com ells ( bó, aixó de pensar potser és exagerat, dubte molt que pensen), es veu s'ha detés a algun menor, però se'ls ha tornat als pares per ser precisament menors... Què està passant?, s'actua des de les escoles per evitar aquests comportaments?, es persegueix com toca als partits polítics que alimenten i financen aquestes activitats?.
Des de fa anys estem denunciant públicament aquests fets, des de les esporàdiques agressions a amics, pel simple fet de ser d'esquerres, o les habituals destrosses a la seu d'Acció Cultural del País Valencià, i mai hem vist ningú actuara, fet que ha ajudat a donar sensació d'impunitat a aquests grupets. òbviament cal una resposta aquests personatges, cap agressió ha de quedar sense resposta, però no podem estar al seu nivell, algú està fallant, i molt, i és qui té el poder per a perseguir aquestes agressions, i qui durant anys han deixat anar fent; cal, a més d'una resposta policial, un replantejament pedagògic de com estem formant a la gent.
L'altre dia feia conya sobre la il·legalització d'Espanya 2000, de com no s'aplica el mateix raser per il·legalitzar-los com a l'esquerra abertzale, i que mirant la llei de partits, es podria aplicar a l'extremadreta que es presenta lliurement a les eleccions. Molts van entendre que estava a favor de la llei de partits, cosa que no vaig explicar com tocava; no m'agrada il·legalitzar idees ni partits, no m'agrada eixa llei, però tampoc m'agrada que l'extrema dreta tinga la impunitat que té.

Al final, es veu des del propi món nazi algu diu no comparteix el que fan, i per això em volen donar el nom de l'autor " que soy nazi, pero no violento"; en fin... pa no deixar gota.
Després, em comenten que els noms que m'han dit posara en el blog, no es corresponen en els que suposadament van ser víctima i agressor... a saber



6 comentaris:

Anònim ha dit...

No acuses sin tener pruebas de nada porque se te puede caer el pelo a ti también, no es ninguna amenaza solo es un aviso, y el que avisa no es traidor ;)

Anònim ha dit...

La situació es més que greu. Ataquen, amenacen, es pensen que son superiors i ningu dels psoe encara ni ha parlat. Espere que si governa ZP gracies als vots d'iniciativa siga amb la condició de que se pose fi a les agresions dels fills dels militars i policies que es disfresen de nazi cada cap de setmana.

Anònim ha dit...

el no ha acusado, pero vamos ya se ve vosté de quin peu calça. Increíble però cert. Endavant valencians, no a la impunitat terroriste.

Units pel Poble ha dit...

al primer comentari... que valent, no?

Anònim ha dit...

dica k xaveo. te informo k es la comunida valenciana y nada de "pais valencia" xq te recuerdo k eres español y k la comunidad valenciana esta dentro de españa k no es ningun pais aparte al = k cataluna y el pais basco que aunke kerais la independencia segis siendo españoles os guste o no.
ESPAÑA 1 Y NO 51

Anònim ha dit...

Aprende a escribir primero y despues di lo que quieras