dijous, de maig 29, 2008

niciativa demana al Consell invalide la tramitació del PGOU de Cabanes, per ser un document ple de plagis.

si voleu el document original de la petició en corts, demaneu-la a regallero@hotmail.com

Mollà pregunta a Medi Ambient les responsabilitats que poden tindre els tècnics municipals per exposar al públic un document erroni.

La diputada autonòmica de Compromís i membre d’Iniciativa, Mireia Mollà, ha presentat al Conseller de Medi Ambient, una relació dels plagis que conté el PGOU de Cabanes, l’exposició al públic de la qual finalitza el proper dia 8 de juny.

Mollà, en una extensa pregunta parlamentària, ha anat explicat algunes de les parts més escandaloses d’un document que es dedica a plagiar altres de pobles com Orpesa, Bunyol o Morella. Per eixe motiu, la diputada ecosocialista ha demanat al Conseller que valore el fet que s’expose al públic un PGOU d’un municipi, que en realitat és un plagi de molt altres, així com que explique quina responsabilitat penal o administrativa es pot desprendre de traure aquest document a exposició al públic, per part dels tècnics contractats per l’ajuntament per a controlar aquests documents ( arquitectes).

La diputada d’Iniciativa, igualment ha preguntat al Conseller si pensa invalidar aquesta la tramitació del PGOU de Cabanes després d’aquestes escandaloses mostres de plagi, i si pensa emprendre alguna acció aquesta Conselleria per aquest assumpte.

Des d’IdPV s’ha destacat la impossibilitat, per part de la Conselleria, de deixar passar com a normal, el que és un document de planificació urbanística, que pretén transformar una població de menys de 3000 habitants, en me´s de 126.000 en pocs anys, basant tots els estudis en dades d’altres municipis.