divendres, de maig 23, 2008

Iniciativa denúncia que de nou el PGOU de Cabanes, conté plagis de Morella, i també de Bunyol.

Mulet considera escandalós que s’esitga malgastant els diners dels veïns pagant informes falsos, i que els dos arquitectes municipals no estudien els documents que exposen al públic

El 13 de març de 2008, el regidor d’Iniciativa a l’ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, feia públic que el primer document del PGOU del municipi que es feia entrega als regidors de l’oposició, “ Directrices definitorias de la estrategia de evolución urbana”, ara un plagi total del de Morella, al contindre, durant les seues 12 pàgines, continues al•lusions a districtes i zones, i característiques de la ciutat de Morella. ( es pot consultar a http://carlesmulet.blogspot.com/2008/03/iniciativa-denuncia-que-el-document-del.html )

Després de l’escandol i que ningú donara la cara ( cal recordar que l’ajuntament de Cabanes té en nòmica a dos arquitectes que en teoria controlen aquests assumptes), el plagi que en el seu dia va per l’empresa “ Proyectos de Actuaciones Urbanas PAU Urbanismo”, no ha estat l’únic.

L’insigne Dr En Biologia, “Gerardo Urios Prado, col·legiat nº 14055-v), signa un estudi paisatgístic, on, entre generalitats i vaguetats aplicables a qualsevol municipi, en tornem a trobar amb mencions directes de Morella;

Recordem, el punt més proper d’aquesta carretera que passa per Morella, està a 40 quilòmetres de Cabanes) així com del paisatge circundant des de la pròpia “Ciutat”” ( títol que Cabanes no té , però Morella sí”).

Però el cas de la capital de Els Ports, no és l’únic, i ens trobem en plagis de la llunyana localitat de Bunyol,

Per als no inciats en la toponimia local, a Cabanes no existeix cap “ Cueva del Truche, Carcalín, Cerro las Palomas, LIC de la Sierra Malacara...etc”, que segons el Google, s’ubiquen en Bunyol.

Segons Mulet “ després de l’incident del primer document, ens sembla intolerable que es pose a exposició pública un document ple de plagis, que demostra que l’estudi del PGOU del municipi no s’ha fet en base al terme municipal seu, sinó un vergonyós “tallar i pegar”, pel qual, aquestes tècnics impresentables s’hauran embutxacat milers d’euros dels impostos de tots els cabanyuts i cabanyudes. I l’ escàndol no es queda ahí, sinó que en teoria aquesta és la gent que ha estudiat i avala el model de Pla General que ha de regir el futur del poble, un poble que vol passar, en menys de 10 anys, de 2700 habitants a 126.000”.

Per al regidor d’EU “ estem pagant a dos arquitectes municipals, per a que s’estudien aquest tipus de documentació, i ja és el segon cop que hem de posar-los la cara roja amb aquestes irresponsabilitats”

L’exposició al públic del PGOU del municipi acaba el proper dia 8 de juny. Iniciativa està acabant la redacció de les pertinents al·legacions”