dilluns, de maig 26, 2008

PGOU Cabanes: Iniciativa denúncia més plagis. l’EIA calca el d’Orpesa, incloent toponímia del poble veí constantment

Mulet mostra la indignació per uns informes a exposició pública, que són plagis d’estudis i altres municipis, i demana invalidar els documents i demanar responsabilitats als autors d’aquest.

El regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, feia públic ahir, que dos documents transcendentals del PGOU ara en exposició al públic de Cabanes, “ Directrices definitorias de la estrategia de evolución urbana”, i l’estudi de paisatge” ( notíicia disponible http://carlesmulet.blogspot.com/2008/05/iniciativa-denncia-que-de-nou-el-pgou.html), eren textos plagiats d’altres municipis, com ara Buñol o Morella “ quan parlaven de generalitats, eren afirmacions atribuibles a qualsevol municipi, però quan anaven a concretar en temes locals, la toponímia els delatava, i apareixen només llocs vinculats a Morella o Bunyol, i no Cabanes).

Ara, Mulet, ha fet públic que l’Estudi d’Impacte Ambiental presentat dins del PGOU, és el mateix que el d’Orpesa, on només s’ha canviat el nom del poble, però deixat les referències de llocs reconeixibles del veí terme municipal, “ hem pagat també, un EIA, que és una còpia grollera, cal calda, dels d’Orpesa”.

El regidor ecosocialista ha anunciat que la suea formació demanarà a la Conselleria de Medi Ambient mesures contundents contra aquest falsedat documental, exigint que es congele la tramitació del present PGOU ara a exposició pública, i es depuren responsabilitats “ hi han professionals que amb aquestes pràctiques haurien d’estar expedientats i inhabilitats per a emetre informes d’aquest tipus,que, recordem, valen milers d’euros”.

Igualment, Mulet, ha demanat a l’equip de govern municipal de Cabanes, que tinga un mínim de vergonya, i que rescindisca els contractes dels assessors urbanístics de que es disposa “ un poble de menys de 3000 habitants estem pagant super sous a dos arquitectes, que en teoria són els que estudien aquesta documentació. Ací, els que tutelaven aquest procés, es veu ni s’han llegit allò que exposen al públic, per tant, no haurien de continuar ni un dia més cobrant, per una feina que no fan.

Mostres dels plagis a l’Estudi d’Impacte Ambiental: (

-. Geologia /Edafologia

De nou, plagi total i absolut, després de generalitats que podrien ser aplicables a qualsevol poble, es veu que han agafat el mateix document que el d’Orpesa, i han canviat tots aquells llocs on pasava Orpesa per Cabanes, ( fins al punt de parlar de la plana litoral que forma Cabanes-Cabanes, obviament, el document del PGOU d’Orpesa fa referència a la plana Orpesa-Cabanes)


Racó de Peret, conillet, Platgetes, no són part del terme municipal de Cabanes, sinó d’Orpesa

Com tampoc ho són Antina del Tossalet, ni l’Albuefera.

Cal tindre, de nou, molt poca vergonya per deixar passar com fet un estudi d’Impacte

- Muntanyes d’utilitat pública.

Ací, de nou, la mala traça per al plagi, torna a gastar males passades, aquest quadre adjunt, és indesxifrable:

Els quatre primers són correctes. Però s’ha “colat” de nou, la muntanya de l’Ermita de Sant Miquel, de Vilafames, i al final, es diu aquesta table fa referència a les muntanyes d’utilitat públia que es localitze, oh sorpresa, no a Cabanes ni a Vilafamés, sinó al terme municipal de l’Alcora

Més plagis

En la pàgina 164 de l’Estudi d’Impacte Ambiental, es parla, per exemple, del Parc Natural de Prat de Orpesa-Torreblanca ( els torna a trair la pràctica del plagi, ací el traslladar on posa Cabanes per Orpesa, per poder pegar i copiar en el respectiu EIA d’Orpesa, els ha deixa vistes aquest error)

... i encara més plagis

pàgina 163, el terme municipal que posseix albuferes i marjals és Orpesa, no Cabanes ( només marjals, de tot cas)

... i més, coves i simes: on es parla del Forat d’En Ferrás, perparlar de les cavitats del terme municipal de Cabanes... el Forat d’En Ferrás, és d’Orpesa.


... i encara amés plagis: rèptils (pàgina 168)

El Xinxilla, podria passar per Riu en part del terme municipal de Cabanes ( al començament, sent barranc, i no Riu), però el Barranc de Bellver... ja no cola

... i més i més plagis; “ estat de general de conservació de la fauna ( pàgina 175)


Antina del Tossaler i l’Albufera, per molt que s’insistisca en aquest estudi, és terme d’Orpesa...