dimarts, de juny 08, 2010

Iniciativa pregunta qui paga totes les querelles, denúncies, recursos de Carlos Fabra contra la premsa, els polítics i la instrucció del seu cas



Mulet tem que siga la pròpia Diputació qui estiga sufragant aquesta despesa

El portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha exposat avui que es fa la pregunta que es sol fer una immensa majoria de la població sobre el Cas Fabra, i és saber qui està pagant tot l’allau de denúncies, recursos i intents d’entorpir la tasca de la justícia, ja que no existeix cap garantia que totes i cadascunes d’aquestes accions, que valen diners, les estiguen pagant Carlos Fabra de la seua butxaca, sinó que poden estar eixint dels propis serveis de la Diputació Provincial”.

Segons Mulet “ sabem que tant d’una forma com de l’altra, ho estem pagant els castellonencs; si ho paga la Diputació, ho paguem tots, si ho paga Fabra de la seua butxaca, del seu centenars de comptes bancaris, també es veu que presumptament són diners que segons Hisenda ens han robat prèviament al castellonencs”.

El portaveu ecosocialista ha recordat que “ bona part dels polítics que hem criticat a Carlos Fabra hem “patit” que ens presentara querelles, querelles que sempre han acabat arxivant-se, la darrera la presentada ara contra el portaveu del PSOE a la ciutat, però cal recordar que des de fa molts anys ha estat interposant denúncies contra tots els dirigents que l’hem criticat, malgrat que foren crítiques fundades i raonades. A pesar de ser arxivades, eixes querelles costen diners, la defensa contra eixes querelles s’ha de pagar, i el perdre-les també. Dubtem molt que les estiga pagant Carlos Fabra, ja que saben que cap d’elles prosperarà és tirar molts diners per a res, i saben que a Fabra precisament el que li va no és tirar diners, sinó replegar-lo encara que siga il·lícitament ( presumptament), no ens creiem que ho estiga pagant ell. La intenció d’aquestes querelles sempre ha estat intentar atemorir i coaccionar a l’oposició, i mai ho ha aconseguit, encara que s’hagen perdut molts diners”

Igualment, Mulet ha recordat que el president provincial del PP s’han dedicat a llençar artilleria a base de tot tipis de denúncies contra els mitjans de comunicació crítics “ aquells mitjans que li han fet la pilota han rebut publicitat institucional, aquells que han contat objectivament el que estava passant en els jutjats, han rebut denuncies i querelles, que també tots s’han perdut. Qui ha pagat eixes denúncies?.

En el mateix sentit, el portaveu d’Iniciativa ha incidit que l’allau de recursos i intents de torpedejar la instrucció del Cas Fabra, com ara demanant una nova prova pericial per rastrejar els seus moviments bancaris, un poc acaba la investigació , també, totes eixes propostes juntes, valen molts diners, i ens agradaria saber qui ho ha pagat. Per eixe sentit, ens agradaria que es feren públiques quant es ve gastant la Diputació en concepte de defensa jurídica, quants contractes i quantes factures s’han pagat amb advocats i procuradors, en els darrers anys, ja que molt ens temem que de nou s’ha pogut confondre allò públic amb allò privat, i Fabra ha de fer front a les crítiques i als processos judicials per ser un presumpte gran lladre, fet que supera a la institució. Si no es dissipen qui està pagant aquest allau de moviments judicials, recursos, querelles, denúncies, molts temem que estiguem pagant-li a Fabra un nou abús a l’erari públic