dijous, de juny 24, 2010

Iniciativa per Cabanes censura que el PP no vulga retallar els sous quant tots els regidors cobren de l’ajuntament



Mulet pregunta per que no imiten el que estan fent tots els alcaldes i regidors.

El regidor d’Iniciativa a l’ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha manifestat avui que és una nova d’indecència política com els 7 regidors del PP, no s’haguen plantejat emular el que està fent tota la classe política, i rebaixar-se els sous.

Segons Mulet “ tot i ser un poble de sols 3000 habitants, els 7 regidors del PP ( i sols ells) cobren de l’ajuntament, 5 d’ells amb dedicació parcial, un amb dedicació sencera, i l’alcalde que també cobra dedicació total, sous als quals cal sumar el que reben per les Juntes de Govern Local ( quasi setmanals) i assistències a Plens i Comissions Informatives”.

Per al regidor ecosocialista “ el PP no tingut cap problema en aplicar el Decretàs del Govern Central, i retallar als funcionaris el seu salari, sense buscar alternatives com ja estan fent alguns ajuntaments. Però a l’hora de tocar-se el sou, com a mostra de solidaritat, de contenció de la despesa el tema no va amb ells, de fet, si no els haguérem preguntat avui en el Plenari, no hagueren fet ni la més mínima menció. L’alcalde ha excusat que no pensa aplicar eixa mesura perquè no està obligat”.

Per al regidor d’Iniciativa “és preocupant que mentre cada dia són més els cabanyuts i cabanyudes en l’atur, en precarietat laboral, que mentre el PP destroce la indústria local com en el cas de la peladora i trencadora d’ametles emigrada a Vall d’Alba, que l’ajuntament no presente cap pla d’austeritat, que comence per l’abusiva situació de que tots els regidors estiguen cobrant; si estem treballant per al poble, ho estem fent de manera voluntariosa i no per treure un benefici, o no?”.

Cabanes, a 24 de juny de 2010 Gabinet de premsa d’Iniciativa,