divendres, de juliol 02, 2010

Cabanes clama un canvi.


publicat a Mediterraneo

A menys d’un any de les properes eleccions municipals, l’ambient es troba canviat respecte a altres vegades; és nota més que mai que la gent està farta de l’actual equip de govern, que cada cop es tanca més en la insensatesa i no dóna resposta als problemes que ha anat ocasionant durant aquests anys de majoria absoluta.
Si les passades eleccions van aconseguir mantenir-se en el poder amb un “colp d’estat municipal”, comprant el vot immigrant i empadronant a desenes de persones d’altres pobles, ara, cada vegada ho tenen més complicat, i és que les mentires que han anat venent ja no es sostenen.
Prova d’això és que en dos setmanes, s’han fet dos actes multitudinaris al poble, per intentar donar resposta als propetiars afectats pel PAI de Mundo Ilusión, el primer convocat per Iniciativa, i el segons pels propis afectats, i cap d’ell hi havia cap dirigent del PP, lluny d’aixó, quan hem dut al ple del passat dijous dos mocions per evitar el perjudici dels veïns, el PP ha votat en contra. Açó és només un exemple de com s’està governant. L’època de bogeria especuladora ha deixat el poble ple de requalificacions aprovades però completament paralitzades, on als veïns els toca ara pagar l’IBI per sòl que continua sent agrícola, inclòs pagar reparcel•lacions i retasacions en PAIS que no estan fent-se ni hi ha garanties que es facen.
L’encefalograma pla de l’equip de govern fa que no hi haja cap iniciativa per a proposar res nou, l’estacament, l’apatia, la falta de proposta, es limita quasi a fer d’oposició al que proposa l’oposició. Els anys de mentires i promeses incomplides comencen a passar-los factura. Segurament, no podien aspirar a més hi es troben desbordats, i lamentablement, el poble de Cabanes es mereixia tant poc, i ara es comença a pagar-ho quan es veu que hem anat perdent tots els trens, continuen en la cua, i duent les regnes del poble gent d’inutilitat manifesta, quant no, directament, mala gent; ja que altres qualificatius són aplicables a la gent que sistemàtica dóna l’esquena als problemes reals del que ha de governar; quan consciençosament es menteix sabent que s’està mentint. És per tant, ara el moment del canvi, eixa necessitat de canvi, de les maneres de fer les coses, que es nota. Per això esperem que molta gent es sume al motor d’aquest canvi, on, valga la gràcia, Iniciativa du la iniciativa.


Carles Mulet
Regidor d’Iniciativa a Cabanes