dimarts, de juny 12, 2012

Rajoy fa por

Columna de la COPE d'avui 
Rescatats com estem de tots el mals, ja no tenim res a témer, no? Hem d’estar contents i feliços, perquè tenim a la banca rescatada, encara que Rajoy diga que sols ha estat una línia de crèdit en condicions avantatjoses per a la banca. Però ja sabem, per a este home un xapapote eren sols hilillos de plastilina.
            I d’aquest xapapote econòmic, n’estarem pagant, nosaltres, i els fills dels nostres fills i els d’aquest, i ves a saber quantes generacions.

            El problema és que la gent que va votar a aquest poca vergonya, ho va fer amb un programa electoral que es resumia amb Zapatero és el problema, però que no aportava cap proposta, cap remei, cap solució, i ara, ningú li pot recriminar que no estiga complint el programa, ja que eixe no existia. Està clar que en campanya ell i la seua colla d’acompanyants sense ànima van prometre i comprometre’s a no fer el que ara estan fent, però, la paraula és molt sofrida.
            No apujar impostos, no apujar l’IVA, no introduir el copago ni el repago, no tocar la sanitat ni l’educació, podem fer un repàs de tot el que van prometre que no farien, per vore que és el que estan fent. I el problema no és que siguen un mentiders compulsius, el problema és que aplicant eixes mesures, la gent normal ho anem a passar molt malament, no uns quants mesos, sinó durant molt de temps. Si el govern de zapatero estava desnortat i es dedica a improvisar, aquest directament o no sap el que està fent, o és que està composat simplement per mala gent amb instints sàdics.
L’excusa que empren és que els d’abans ho van fer tant malament que no els han deixat altra opció, i jo no se si esta cançoneta  als seus votants, encara els funciona, ja que el dany que cada divendres ocasiona cada consell de ministres, el recordarem durant generacions.
            Però si a sobres, si ens du al rescat de la banca, i ho vénen com si ens haguere tocat la loteria.
El que deien, o no saben el que fan, o són molt mala gent.
Oients de la COPE, a saber de què ens haurem de lamentar la propera setmana, perquè cada setmana és un ensurt nou. Si no ens privatitzen el poder parlar, fins la propera