divendres, de març 28, 2008

Comença el concurs, primera aportació

Ahir, el PP, amb els seus vots, l'abstenció del PSOE i el nostre vot en contra, va iniciar els tràmits per a encetar el concurs de música i himne de Cabanes, on es donarà publicitat, es crearà una "comissió d'experts".
Tal i com vam prometre, encetem nosaltres igualment el periode de replegada de propostes de música i lletra per a l'himne, el dia 15 d'abril acabarà el nostre període de replegada, i des d'aleshores, a l'1 de Maig, tots els que entren en aquest blog, podran votar la millor opció:

Ahí va la primera aportació d'un veí ( podeu enviar tantes aportacions per persona com vulgueu)

Carles: No solo no me asombro, sino que no descarto que el nombre de Ger esté en el himno, a mayor gloria historica de este prohombre del hormigón y gran hacedor de satisfacciones personales de quienes doy por seguro recibira adhesiones inquebrantables por los restos.


Por si acaso, y adhiriendome a tal evento, yo sugiero como alternativa las siguientes estrofas para dicho himno, con esta introducción:(
musica de fondo himno valenciano) “Para ofrendar, nuevas glorias a Ger, hay que timar, si es menester, El es mi dios, y Cabanes su finca, ¡!!!!!!!!! dispon señor,,,,,, de tu bufon,,,,,,,,!!!!!!,tan taratan, tan tan tan tan….tan tarán.


Ya ves , me he emocionado tanto con la noticia que me ha dado un ataque de emoción lírica.

Mulet qualifica de caspós i ridícul la proposta del PP de buscar lletra i música per a un himne local

Iniciativa proposa oficialitzar els símbols culturals propis, en lloc de riure.

El portaveu del grup municipal d’EU-Verds-IR:Acord a Cabanes, i representant d’Iniciativa, Carles Mulet, ha qualificat de caspós i ridícul, la proposta d’alcaldia, que va eixir ahir endavant amb els vots del PP, l’abstenció del PSOE i el vot en contra dels ecosocialistes, d’iniciar els tràmits per triar una lletra i himne per a aquest municipi.

Segons Mulet “aquestes són les prioritats del PP local, mentre es dediquen a destroçar el patrimoni públic, mentre menyspreen la tradició local, proposen inventar un himne, que vist el nivell cultural de l’equip de govern, pot tindre el mateix resultat que el concurs d’Eurovisión, però sense la més mínima gràcia”.

El regidor ecosocialista ha proposat al Ple, elevar al rang d’oficial la música original del tradicional ball de plaça local “Tari tai ta” , “ si ja tenim un legat musica propi, que ens caracteritza, i que tot veí identifica com a propi, i que ha passat de generació en generació, eixe és l’únic distintiu musica que tindria sentit considerar com oficial, per contra, posar-se ara a buscar una música nova, i sobre tot, una lletra, ens fa tremolar”.

Mulet ha recordat que aquesta proposta, que causa vergonya aliena, entra dins la dinàmica del PP “ destruir tot per suplantar amb grans buits; tal i com ha vingut passat amb el patrimoni de tot tipus; ¿quantes vegades ens ha rebutjat les propostes del nostres grup municipal de demanar a Conselleria, la restauració de l’església, de les torres vigia medievals, de recuperar l’arquitectura de l’aigua disseminada pel terme, de recuperar tradicions locals?, tal i com estan fent amb el terme municipal, fan també amb els símbols propis”.

Per al portaveu d’IdPV, “ el millor, és agarrar-se el tema en broma, i per aixó, ja hem iniciat, per mitjà del nostre blog, un concurs, al nivell que mereix la proposta, de, com diu el PP “( considerándose de interés que este Municipio cuente con un himno propio que lo diferencie del resto de Municipios y que recoja el sentir de los vecinos, así como el orgullo que representa ser cabanyut o cabanyuda”