dimarts, de març 25, 2008

Marxa enrere per al PGOU

(clica sobre la imatge per fer-la més gran)

El proper dijous dia 27, tenim ple, i en ell s'aprovarà traure a exposició pública el nou Pla General d'Ordenació Urbana de Cabanes. Per tant, un cop es publique en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, estarà durant dos mesos a exposició al públic, per a que es puguen fer les escaients al·legacions, per tant, cal estar atent als terminis.
Ací teniu còpia del que es proposa per al casc urbà del poble ( la zona central, per exemple, on els carrers són més irregularts, és la zona actual del poble, per a que us centreu en la imatge)

2 comentaris:

hbs_arq ha dit...

Ens pots informar si s'ha aprovat o no el PGOU del ple de dijous? De haver sigut així, el podrem trobar a la pàgina web de l'ajuntament durant el periode d'exposició pública o haurem d'anar per força fins el consistori? De no haver-se aprovat, s'en proposarà un altre diferent o seguirem amb el vigent PGOU?

Units pel Poble ha dit...

El que es va aprovar, és traure a exposició pública el PGOU ( i no el PGOU com a tal, que s'aprova al final de tots els tràmits),
A partir de dijous, ha d'eixir publicat en un diari de tirada provincial ( serà, imagine, Mediterraneo), i en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOGV), a partir d'ahí, hi haurà dos mesos d'exposició al públic
Dubte molt que estiga publicat a la web de l'ajuntament, més que res, xq són caixes de documents, i no només uns quants fulls.
Podran, si volen, publicar algun estracte, però si tens especial interés, millor consultar-lo directament a l'ajuntament, on els arquitectes i demés personal tenen l'obligació de respondre a tots els dubtes que els puges plantejar.
COm sempre, a la vostra sencera disposició, en totes les observacions que tingau del PGOU.

Carles,