dijous, de març 13, 2008

Mulet exposa nous incompliments de Marina d’OR en el PAI Mundo Ilusión; ara, vies pecuaries.


com sempre, si voleu el document original, m'ho dieu al correu regallero@hotmail.com

Iniciativa lamenta que l’empresa no prenga interés en respectar la intengritat de la xarxa de camins i colades ramaderes.
El portaveu d’Iniciativa, i regidor del grup municipal d’EU-Verds-IR:Acord a Cabanes, Carles Mulet, ha fet públic avui un nou informe, en aquest cas de la Conselleria de Territori i Vivenda, que demostra els continus errors en la tramitació del PAI Marina d’OR Golf-Mundo Ilusión.

Segons Mulet “ les presses per voler tindre el vist i plau definitiu abans d’eleccions, no es correspon amb la ineptitud d’empresa i ajuntament a l’hora de fer la feina, i veiem, com en tots els departaments implicats, encara estan esperant la documentació necessària per emetre els informes favorables, que a hores d’ara continuen tirant per terra l’aprovació del PAI, mentre es continuen les errades en la tramitació.

Així, el regidor ecosocialista, que en data 23 de gener de 2008 la Conselleria de Medi Ambient, recordava que l’ajuntament encara no ha solucionat els problemes i errors comunicats per aquest mateix organisme en data desembre de 2006 “incomprensible, que si tingueren la pressa d’aprovar aquest monstruós PAI, encara tinguen per fer la solució a les vies pecuàries”.

Entre els errors per resoldre i ( i omissions), està el corregir la superfície de les vies pecuàries que afectades, ja que en el document aportat per l’empresa es dista molt ( de les 7 afectades en el terme municipal de Cabanes, 2 ha estat omesos, i la resta mal calculades , com ha passat igualment en les 3 del terme municipal d’Orpesa, també afectat per aquest PAI de més de 18 milions de metres quadrats).

Mulet ha destacat que “ ja coneixem el nul respecte que l’empresa té per les vies ramaderes, ja ho hem vist en el PAI Torre la Sal, on s’ha agredit, canviat i tallat el Camí l’Atall, el qual continua a hores d’ara en un lamentable estat de conservació al permetre als camions de l’empresa discurrir per ell tot i superar el tonatge permès, a més de la part tallada durant mesos, impedint el pas. Per tant, que de nou no es prenga interès en donar tractament a les vies ramaderes i camins, demostra el nul respecte al territori i l’entorn de qui pretén emprar el sòl de Cabanes i Orpesa per a fer una gran operació immobiliària, de dubtós gust”