divendres, de juliol 11, 2008

Empadronats il•legalment en Cabanes reconeixen en els Jutjats no van demanar ser-ho i es demana a l’ajuntament explique qui els va empadronar

Mulet afirma que l’esclariment de “Cas Siurana” està cada cop més prop, després del desbloqueig patit en Nules.

El regidor d’Iniciativa del Poble Valencià a Cabanes, Carles Mulet, ha fet públic avui, que després d’haver estat paralitzat temporalment el “Cas Siurana”, per l’empadronament fraudulent abans d’eleccions municipals de desenes de persones en casa de l’alcalde del PP i familiars seus, per fi s’ha donat un nou impuls.

Tal i com ha informat el dirigent ecosocialista “ els empadronats irregularment, tots ells procedents de la Vall d’Uixó, havien de declarar en els Jutjats de Nules, i la paràlisi que tot el món coneix d’aquesta seu judicial, havia fet fins ara que s’ajornaren les mateixes. Ara, per fi, els tres primers citats a declarar han manifestat, que en cap moment van demanar ser empadronats a Cabanes, que algú va falsificar la seua signatura”.

Acte seguit, segons ha fet públic el regidor de Cabanes, des del jutjat d’Instrucció de Castelló que es segueix el cas, el passat dia 20 de juny es donaven 10 dies a l’ajuntament perquè explicara qui va presentar els butlletins falsificats d’empadronament, i el resultat del mateix. “Ací, una simple prova grafològica en els documents falsificats, aquells que atapeien un simple full aplegant a empadronar en ell a més de 9 persones, apunten directament a una persona, que tenia la responsabilitat de denunciar el frau en lloc de donar-li tràmit i col·laborar el presumpte delicte, imaginem que les pressions en aquell moment degueren ser molt grans, però la integritat de les persones val més que aixó”.

Segons Mulet “ el “Cas Siurana”, va tancant-se cada cop més, i cal recordar que el propi Jutjat que segueix el cas en Castelló, li ha donat trasllat d’aquestes importants novetats a la Fiscalia, que també està darrere del mateix. Molts pensaven que el cas estava conclòs, tancat en fals després de l’actuació de l’anterior Fiscal en Cap Javier Arias, que va intentar tancar el cas en fals , tot i els propis informes de la Guàrdia Civil i declaracions d’empadronats sense el seu consentiment. Les cases han continuat buides, però moltes d’eixes persones empadronades il·legalment ( que comparteixen en teoria lloc de residència amb els que han declarar ser víctimes d’aquesta manipulació), van anar a votar al PP a Cabanes, fet que va condicionar que ens robaren un regidor a la nostra formació”.

Per al regidor ecosocialista “ totes les proves incriminen a l’existència d’una estudiada maquinaria criminal, on estarien ( presumtament ¿?), implicats l’alcalde, familiars seus, dirigents del PP local, i familiars d’un conegut empresari constructor-hoteler, a més de l’esquitx que generaria en funcionariat del propi ajuntament de Cabanes. Ens pareix molt trist les conseqüències que pot tindre per al prestigi de tot el poble la manca d’escrúpols del PP, que va pensar que per guanyar les eleccions municipals, tot valia. Ara, confiem en la Justícia, i vistes les proves, esperem que inhabiliten prompte a l’alcalde, i a qui tinga també responsabilitats dins de l’ajuntament, en aquest cas”.