dimarts, de juliol 01, 2008

Iniciativa demana la dimissió de la diputada Pallardó per no donar la cara en l’ escàndol del cotxe oficial i els desplaçaments.


Mulet considera inacceptable que es continue amb la tàctica de l’estruç, i esperar que el temporal amaine
El portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha demanat avui públicament, la dimissió de la diputada provincial Esther Pallardó, per la manifesta incapacitat per ocupar el càrrec “ després de més de dos setmanes de l’esclat de l’ escàndol, ha estat incapaç de donar la cara, d’explicar què hi ha de cert en totes les informacions, tant aquelles que parlen del cobrament irregular del desplaçaments que no fa, i que multiplica pel doble, com pel possible ús fraudulent del cotxe oficial de la Diputació i de guardaespatlles”.
Segons Mulet “ no s’ha fet cap valoració al respecte, no s’ha desmentit cap informació, i s’ha optat per la tàctica de l’estruç, amagar el cap baix terra, esperant que amaine el temporal, com si un cop passara d’actualitat l’escandol política, tot tornara a la normalitat. Però ací hi han actuacions que han d’aclarir-se, algú ha de donar la cara, i explicar per què, presumptament, aquesta diputada ha estat cobrant el doble de quilometratge, el per què, suposadament, està fent un ús fraudulent del cotxe oficial de la Diputació, i per què, també presumptament, dels guardaespatlles”.
Per al portaveu ecosocialista “ el comportament de la diputada no té cap justificació, i esdevé una estafa a la gent de Borriana, i a tota la província. ¿ Per què posen en la candidatura municipal d’aquest poble a aquesta persona, que ha de desplaçar-se fins el municipi, pareix ser, amb cotxe oficial de la Diputació?, Una persona que ha d’acudir al “seu ajuntament”, acompanyada per cote oficial, i suposadament també per guardaespatlles, està realment treballant per solucionar els problemes de la gent, o aprofitant-se d’ aquest ajuntament, com podria ser de qualsevol altre, per escalar en la vida política?.
Mulet ha incidit que “ els silencis són sovint eloqüents, i si cap de les informacions publicades foren certes, ja s’hagueren respost. Una actitud mínimament digna hauria de ser donar explicacions, buscar qualsevol excusa i tornar tots els diners. Ací per contra, s’actua de la manera més indigna possible, que és guardant silenci, que és com riure’s a la cara de la gent. Per tant, aquesta persona no mereix estar ni com regidora ni com diputada, és una ofensa no només al votants del PP; que també, sinó a la resta de ciutadans”
Castelló,1 de juliol de 2008
GABINET DE PREMSA D’INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ