divendres, de juliol 11, 2008

Mulet “ espere que Fabra explique quant guanyarà personalment amb el torneig de golf que promociona la Diputació, en el seu Club seu privat “.


Iniciativa recorda que el president de la Diputació ho és també del club de golf que celebrarà la competició que promociona la Diputació i altres administracions..

El representat d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha demanat avui públicament al president de la Diputació, Carlos Fabra, que explique quants diners preveu embutxacar-se personalment, com a president del “Club de Campo Mediterraneo”, ubicat al terme municipal de Borriol, del qual el propi Carlos Fabra és president.

Per a Mulet “ resulta com a mínim improcedent que Fabra dedique el seu càrrec com a president de la Diputació,a promocionar arreu un torneig que es celebrarà en una instal·lació privada que ell presideix, fent, com a President de la Diputació, opulentes promocions amb diners públics, en hotels com ara el Ritz de Madrid. Fabra es pot embutxacar per aquest torneig un bon grapat de diners, i estem veient com la pròpia Diputació està sufragant despeses, fet que no sabem si podria ser il·legal, però èticament no té cap defensa”. Llegeix la resta d’aquesta entrada »