dimecres, de novembre 02, 2011

Jalouin

columna radiofònica, a la COPE Castelló, avui

L’altre dia el cap de llista del PP al congrés per Castelló, Manuel Cervera, deia alegrement que el PP era el Partit dels Pobres. Podria ser, PP pot ser l’abreviatura de Partit dels Pobres, partit pirata, i moltes altres possibilitats que comencen per P.

Però pensem que es referien efectivament a que el PP, que ens han dut al País Valencià a la pobresa absoluta, amb 700.000 aturats, si aplega al Govern de l’Estat, anem a passar-les per posar-nos a tremolar.

I ara ja entenem per què Mariano Rajoy havia triat precisament la vespra del dia de difunts, “Halloween”per presentar el seu secret programa electoral; perquè és per posar-se a suar de veres , susto o muerte.Com una política de zombies, amb l’espectre d’Aznar rient des de les ombres, i dient aquella frase de la xiqueta de poltergeist “ ya estan aquííiiiiii”. Al final, es veu a ell mateix li va entrar por, i va tornar a amagar les seues presumptes propostes.

I és que, veient que tot es limita a aplicar les mesures que ja ha aplicat el PSOE i han fet tant de mal, i vaguetats, silencis i pistes que apunten de nou a les polítiques més radicals de la dreta europea de l’Estat de Benestar, no hi ha exorcista que ens salve d’aquesta; més quant qui es vol presentar com salvador d’aquest desori és precisament qui ens ha clavat en ell; Rubalcaba ens diu que hem de “pelear por lo que queremos”, i efectivament, anem a fer-ho, anem a barallar en contra de les polítiques que ell mateix ens han fet empassar-nos mentre ha estat al Govern de Zapatero; decretazos, retallades socials, precarització laboral i eixe llarg etcètera.

L’estampa que ens presenten els grans és esfereïdora i capaç de crear malsons al més pintat, ja que al final, del què estem parlat és de en què es van a gastar tant els nostres diners, com el nostre vot, en fer-nos la vida cada cop més difícil quan ja duem des de fa massa temps patint les seues receptes, que sempre ixen malament.

Igualment, com dèiem, el dia de difunts ha estat el que ha triat al nou president de la Generalitat, Alberto Fabra, per presentar els pressupostos autonòmics de 2012, que també ens deixen a les comarques de Castelló en la pura indigència

Així, estimats oients de la COPE, compte amb els missatge del més enllà, del més enllà de la decència política, vull dir, que el 20-N amenaça a fer molta por. Per això, esperem us carregueu amb aigua beneïda, i supereu els temors perquè sabeu que a tot açó sí hi ha remei.