dimarts, d’abril 24, 2012

Animals reials.

publicat avui per Mediterraneo ( on han tret les mencions a Javier Moliner) 

Amic lector, no se si te’n recordaràs dels 50.000 euros durant 20 anys que l’ajuntament de Castelló està i estarà pagant a uns suposats  amics de Javier Moliner, pel “lloguer” d’uns animals dissecats que s’estan arnant en un magatzem municipal.
            Segurament amb 50.000 euros a l’any, l’ajuntament podria fer alguna cosa més productiva que alimentar als amics de Moliner. I vist que eixos animals no van a gastar-se ja que no hi ha cap museu on exposar-los, me proposava una veu experta, que allò més útil seria poder llogar-los a la Casa Reial per poder fer pràctiques de tir, ja que es veu que comparteix igualment amb Moliner l’afició per disparar als animalets. En eixe sentit, es podrien ubicar els bitxos embalsamats en un lloc ideal com l’aeroport de Castelló, i convidar al monarca, i al seu net Froilán, al Marichalar i a tota la llarga família, a gaudir del clima de Castelló, disparant als animals embalsamats; estos no corren ni es mouen, i no hi ha perill de disparar-se al peu ni trencar-se cap os del cos, i si la punteria és dolenta, tenim un mastodont que ocupa més que un elefant, i és que l’estàtua de Ripollés es podria pintar amb rodolins per fer diana ( tot per donar-li utilitat a les coses, no malpenseu)  .

             Una manera de promocionar Castelló, per a que no ens passe el que ens diu ara el director general d’Air Berlin, que diu que els alemanys no saben on està Castelló, seria convidar igualment als Borbons a les batudes de porcs senglars, com les cèlebres del Desert de les Palmes, ja que si tenim un sobrepoblació ( no, ara no estic parlant de borbons, sinó de senglars), en una jornada netegem d’aquests animals els nostres paratges, i segur som titular en la premsa de tota Europa, i això  sí que és promoció, tant per a Castelló com destí per fer safaris rústics porcins, com netegen la imatge de la Corona, al dedicar-se per fi a algo productiu. Són sols idees per a que escopeters il·lustres com Moliner, troben alguna utilitat a la seua afició. La carn dels senglars es podria vendre’s després per fer elaborats càrnics d’eixos de sabors impossibles.
            I és que la situació econòmica té més perill que un borbó dins del Bioparc, i per aixó, qualsevol iniciativa per reactivar l’economia bona és. Moliner ens diu esperançat que l’aeroport de Castelló en breu tindrà quatre cops més viatgers que el de Ciudad Real, si el Ciudad Real en té perqué està tancat, multipliquem zero per quatre, igual a zero. Per tant, a caçar conills a l’aeroport.

Carles Mulet