dijous, de gener 23, 2014

Compromís fa públic que la filla de Paco Martínez té un altra societat al 50% amb l’apoderat de Franvaltur ( Babiloni)



Mulet recorda l’estreta relació de Martínez amb Raul Babiloni Llidó


El coportaveu de Compromís en les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha fet públic avui que la filla de Francisco Martínez, Andrea Martínez, i l'apoderat de Franvaltur, Raul Babiloni, comparteixen a parts iguals  el capital social d'un altra empresa dedicada a la propietat immobiliària.


Tal com s'ha fet públic, Andrea Martínez, filla de exvicepresidente de la Diputació, Francisco Martínez, compartia amb aquest i l'altre fill del també alcalde de Vall d’alba, l'empresa Franvaltur, la qual pretenia enriquir-se amb l'expropiació d'uns terrenys per a la instal·lació de la depuradora de Borriol. En les reunions amb l'alcalde de Borriol, Adelino Santamaría, acudia Raúl Babiloni com apoderat de Franvaltur. Compromís va fer públic que la resta del terreny afectat per aquestes expropiacions a Borriol, serien del propi Babiloni.


Ara, Compromís ha explicat que Babiloni, estret col·laborador de Francisco Martínez, va crear en octubre 2005 l'empresa Gestintur SL amb un altre soci, i just un any després s’amplia el capital social, amb aportacions a parts iguals de Babiloni i  Andrea Martínez, just quan aquesta assumia la majoria d'edat,.

Així, mentre Andrea Martínez, sent estudiant i sense activitat econòmica coneguda, aportava capital social a Franvaltur, com s’ha denunciat,  també ho fa  cap a  l'empresa Gestintur.

Segons Mulet, “ la figura de Babiloni és clau per a entendre dels negocis immboliaris i presumptes pelotazos dels martínez. Babiloni ha estat l'ombra de martínez aquests anys, i té tota la traça d’haver pogut ser, presumptament, l'home de palla per a moltes operacions immobiliries de dubtosa legalitat. Investigar ara els negocis de Babiloni, especialment a la Vall d'Alba, pot donar-nos grans sorpreses