dimarts, de gener 14, 2014

Paco Martínez

Paco Martínez

Sant Martí és en novembre, però de segur molts l’han celebrat aquest cap de setmana; en especial en les comarques de Castelló; hi ha noticies que han corregut com la pólvora, i entre ells, molts alcaldes del PP que estan, done fe, profundament contents, per no dir els alcaldes que no són del PP.
La caiguda de Paco Martínez ha estat la noticia que molts esperaven; per què?, per tot el mal que ha fet i la por que ha imposat des de la vicepresidència de la Diputació; cada inversió que es duia cap a la Vall d’Alba, era una inversió que no anava a la resta de pobles de la comarca o província, i això, a molts alcaldes del PP els posava en una situació molt complicada, on la covardia i l’aparell d’un partit piramidal i jeràrquic els impedia alçar la veu, i la por a les represàlies mantenien l’estatut quo; el ser “l’aconseguidor” per al seu poble, suposava que es castigava als demés, i això és una manera de fer política perversa i també corrupta en el plantejament, i la responsabilitat és del partit que ho permetia.
La gravetat no està en que hi haja un gran càrrec polític amb tanta gola i poca ètica, sinó que el seu partit li ho permeta durant tant de temps; això vol dir que el seu partit està al mateix nivell de perversitat . A Moliner el cas de la depuradora de Borriol li ha vingut de meravella; desfer-se d’una d’una rèmora del vell aparell, però, quant de temps ha estat còmplice d’aquesta realitat? H