dilluns, de gener 27, 2014

Compromís fa públic que Martínez i Babiloni comparteixen un altra empresa que en un any passa de 6.000 euros a 460.000 de capital social



 Prodever SL es suma a Gestintur i Franvaltur, empreses on els noms de Babiloni i Martínez es barregen contínuament.


El coportaveu de Compromís a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha fet públic avui que l’embolic entre els negocis del vicesecretari territorial del PP en Castelló, Francisco Martínez, i l’empresari Raúl Babiloni, sembla no tindre fi.
            Ara, a la llista dels negocis compartits en les empreses Franvaltur SL o Gestintur SL, i les adjudicacions a Excavaciones Babiloni, es suma una nova empresa, Prodever SL.
            Prodever SL societat té per objecte la construcció d’edificacions i obra civil, promoció en edificacions de terrenys, i la urbanització i reparcel·lació de terrenys, es crea en 10 de gener de 2007.
            Dels 6000 euros de capital social de la seua creació, en 2008 ja té 460.000 euros. Si bé en la seua creació, l’empresa sols té 6.000 euros aportats per Babiloni i una treballadora de les seues empreses, a parts iguals, a partir d’ahi, les aportacions grans les fan Francisco Martínez Capdevila i Raúl Babiloni, apareixen com als socis que aporten capital en finques o en diners.

            Per tant, Martínez, mentre aportava capital social a les empreses Franvaltur, o Gestintur, també ho feia a Prodever, empreses totes elles vinculades amb la construcció i els negocis immobiliaris.
            Martínez era propietari a parts iguals amb els seus fills ( estudiants) de Franvaltur, empresa que en pocs anys, sense activitat més enllà que l’aportació de finques rústiques, va acumular 600.000 euros de capital social, al mateix temps que Martínez aportava capital a eixa empresa, o feia a Gestintur, participada a parts igual amb el que era apoderat de Franvaltur, Raul Babiloni, amb més de 70.000 euros en capital social. Al mateix temps, Excavaciones Babiloni, del mateix empresari, es beneficiava d’adjudicacions d’obres en Vall d’Alba.
            Per si fora poc, el capital de Martínez no s’exhauria en estes empreses, i participava amb ingents quantitats de diners en un altra empresa a parts iguals amb Babolini, Prodever SL.
            Mulet ha valorat que no s’enten com la Fiscalia de Castelló no ha obert ja diligències d’ofici per investigar tot aquest entramat.