diumenge, d’abril 17, 2011

Cabanes i la Ribera, “Units pel Poble” presenta la candidatura per intentar un canvi de veritat a l’ajuntament


La candidatura de Cabanes i la Ribera Units pel poble, ha presentat davant la Junta Electoral la llista amb la qual es presenta a les eleccions municipals, convençuts de que seran capaços d’aconseguir un canvi de veritat a l’ajuntament, per posar als veïns com a protagonistes de totes les decisions municipals

Units pel poble conjuga l’experiència dins de l’ajuntament, amb cares noves i molta il·lusió.

La llista l’encapçala l’actual regidor d’Iniciativa, Carles Mulet, que serà per tant l’únic regidor de l’actual corporació que es presenta com a cap de llista. Mulet te les llicenciatures en Filosofia i en Humanitats, ha treballat per a l’administració pública, i en organitzacions polítiques. És pare d’una xiqueta de 18 mesos.

En el número dos de la candidatura està Diego Noel, mestre de primària i educació musical, músic.

En el tercer lloc Eva Julve, veïna de Torre la Sal, en quart Hermi Vidal i cinquena Dina Fabregat, també veïna del poblat marítim de Torre la Sal.

El sisé lloc és Yasmina Ribés, el seté Angel Garcés, el huitè Alejandra Vázquez, el número 9 Miguel Angel López, el 10 Maria Pilar Valls (veïna de la Ribera) i tanca la llista de Nacho Julve.

Igualment, s’han nomenat 10 suplents ( el màxim que permetia la legislació), sent per ordre Mercé Amer, Miguel Angel Pitarch, Paco Roca, Noelia Gauchia, Brigitte Votron ( veïna del poblat del Broseral), Carmela Martínez ( de la Ribera), Daniel Ribés, Ana Julve, David Serrano ( veí de Torre la Sal) i Laura Noel.

La candidatura compta igualment amb un nodrit nombre d’adhesions que no ha pogut aparèixer en la candidatura per només permetre incloure 21 noms ( 11 més 10 suplents)

http://unitspelpoble.tk/