dilluns, d’abril 18, 2011

Censos Cabanes: la Fiscalia demana la reobertura de la part no tancada pel jutjats, i més proves pericials



demana a castello@iniciativapv.org si vols r escrit facilitat per la Fiscalia de Castelló, en la qual es demana la reobetura del cas en base a una falsificació de firmes en les altes del padró municipal de Cabanes en les passades eleccions municipals.

Curiosament, la Fiscalia demana la reobertura del cas, en aquells aspectes que mai ha estat tancada, demostrant fins a quin punt ha mantés una actitud absent i passiva en la polèmica dels censos manipulats, no sols en Cabanes sinó en la resta de municipis de Castelló.

Quatre anys després de la tupinada, encara s’estan demanant proves pericials als jutjats. Per a l’autor d’aquesta denúncia, el regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet “ la impotència amb la qual els que ens presenten a les eleccions intentant jugar net, front als que han emprat la trama per guanyar-nos, és total, més quan veiem la lentitud de la justícia i el paper desconcertant de la Fiscalia. Tot i haver-se reconegut per part dels jutjats que es tractava d’un cas que atemptava contra els propis pilars del sistema democràtic, quatre anys després encara estem a esperes d’una solució. Aixó sense haver vist el cens actual, que també pot deparar sorpreses”