dijous, d’abril 28, 2011

Pregunta-li a Carles Mulet

El portaveu d’Iniciativa i candidat autonòmic de Compromís per la demarcació de Castelló, i cap de llista de la candidatura Units pel poble a l’ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha posat en marxa aquest matí la iniciativa d’obrir a la ciutadania la seua participació en una entrevista virtual.

Totes les preguntes que s’envien des d’avui fins al dissabte,seran contestades i publicades en el blog personal, el perfil de facebook i enviades als contactes que així ho desitgen.

El format és ben senzill, si tens cap pregunta sobre propostes d’Iniciativa i Compromís per a les comarques de Castelló, qüestions relacionades amb el poble de Cabanes, dubtes, suggeriments, crítiques, les pots aplegar al correu castello@iniciativapv.org, al facebook o twitter personal de Carles Mulet, o deixar-les com comentari al blog http://carlesmulet.blogspot.com a l’entrada http://carlesmulet.blogspot.com/2011/04/pregunta-li-carles-mulet.html ( per si vols guardar l’anonimat.

Aquesta proposta, és una mostra més de la política de tu a tu, de l’escoltar a la gent i donar alternatives per la qual aposta Iniciativa-Compromís