dijous, d’abril 24, 2008

Aterraments a Torre la Sal , Fiscal obri més diligències, però Marina d’Or continua ambs els abocaments











Avui GECEN ha fet públic l’escrit per mitjà del qual el Fiscal en cap obri diligència d’investigació penal contra els aterraments en el perímetre del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca ,( si vols el doc, demana'l per correu a regallero@hotmail.com), que l’empresa Marina d’Or està fent, en un abocador il·legal.

Aquests abocaments, que estan afectant al perímetre del Prat, i a la seua zona freàtica, no tenen cap llicència municipal ( que no es pot atorgar), i tot i haver-ho denunciat reiteradament, no s’ha actuat per part la corporació.

Per accedir a aquests abocadors, cal transitar per camins ramaders que no estan condicionats per a suportar aquest tràfic, fent malbé el ferm i posant en perill la integritat de les persones.

Malgrat l’anunci de Fiscalia, avui l’empresa continuava amb els seus continus viatges i abocaments en aquest indret. Mentre fèiem les fotografies, els camioners, entre altres coses ens han amenaçat de trencar-nos la cara. Tot un exemple de la impunitat que tenen alguns.

Ampli reportatge fotogràfic a

http://carlesmulet. blogspot. com

els abocaments que Marina d'Or estava fent junt al Prat, i que vam denunciar :

http://carlesmulet. blogspot. com/2007/ 07/abocadors- gegantins- junt-al-parc. html,
són també objecte d'Investigació Penal per part de fiscalia ( mirar doc adjunt), gràcies al GECEN.