dilluns, d’abril 21, 2008

Mulet " hem enviat a les Corts Generals a personatges que ens fan ser la risa de tot l´Estat"


Iniciativa creu que el futur judicial d´Alfonso Ferrada o Andrea Fabra poden ridiculitzar encara més la imatge de Castelló, greument tacada pel Cas Fabra.

El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha afirmat avui que les pretensions del Jutat núm 1 de Vila-real de traslladar la querella contra l´ex alcalde de Borriana, i Senador del PP, Alfonso Ferrara, fa que la sicialització de la política castellonenca puge un esglaó més en la sordidesa, i que la presència de castellonencs en les Corts Generals, a instàncies del PP, siguen persones amb un historial poc clar, i més que sospitós.

Així, segons Mulet, la imputació del ara Senador Ferrada, o les investigacions en l´entorn del Cas Fabra, que acabaran esquitxant possiblement a la filla del President de la Diputació, i ara Diputada al Congrés, Andrea Fabra " El PP de Castelló ha emprat la confecció de les candidatures electorals, per a curar-se en salut, i donar la impunitat que genera el ser senador i diputat, per dificultar més a la Justícia la seua feina".

Per al dirigent ecosocialista " gràcies a aquest PP, i a la incapacitat de ningú des de d´alt de posar ordre, fa que haguem enviat a representar als interessos dels castellonencs i castellonenques, davant les Corts Generals, a gent que només els preocupa els seus interessos personals, entre el que, probablement, el que més els interessa ara és lliurar-se´n de cerc de la justícia, que els va perseguint les petjades".

Per a Mulet " la imatge que es desprèn de Castelló cap a la resta de l´Estat és una espècie de sarcàstic sainet, gràcies a l´enquistament del Cas Fabra, després de tots els contratemps que se´ls ha li ha posat a la Justícia per part de l´imputat. Ara, amb el Cas Ferrada, o el que puga donar de si el Cas Fabra, on també s´ha investigat a Andrea Fabra com possible part de la trama, fa que el descrèdit i el ridícul vaja a més"