dimecres, d’abril 16, 2008

Mundo Ilusión: Iniciativa fa públic nou informe que demostra com l´ajuntament no compleix amb els requeriments de Conselleria.

Mulet afirma que es torna a demostrar que les pressions dels ajuntaments a la Conselleria són actes irresponsables . ( si voleu vore el DOC integre, indiqueu-ho per correu)

El regidor d´Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha fet públic avui un nou informe, remés per la Conselleria de Medi Ambient a aquest ajuntament de la Plana Alta , en registre d´entrada en 25 març d´aquest any, on el director territorial de Medi Ambient, Jorge Traver, advertix que fa més de mig any des de que aquest departament comunicara a l´ajuntament que havia de modificar l´afecció del PAI a les vies pecuàries afectades perl PAI Marina `Or Golf-Mundo Ilusión, i , tants mesos després, l´ajuntament no ha promogut cap actuació al respecte davant la Direcció Territorial. A l´entendre la Conselleria de transcendència aquest actuació urbanística ( més de 18 milions de metres quadrats), es torna a reiterar allò que es demanava en l´escit de 18 de juny del 2007; que calia corregir el document si es volia es donara per apte.

Segons Mulet, aquest nou escrit, posa en evidència a l´empresa promotora del PAI i a l´equip de Govern Municipal " mentre no compleixen en les seues obligacions, monten cortines de fum, com la de la setmana passada on es marcaven el farol de cedir els terrenys per al Parc, per a que "la conselleria desbloquejara el PAI", quan, qui estan bloquejant-lo, són única i exclusivament ells, que no fan la feina com toca".

Per al regidor ecosocialista, " estem davant d´un guió de sainet, des del principi de la tramitació del PAI, són els ajuntaments de Cabanes i Orpesa i l´empresa, és a dir, l´empresa , perquè l´autonomia del poder municipal ha caigut a l´abordatge, qui no compleixen. Presenten la documentació tard i malament, les Conselleries, que són totalment benevolents amb aquest projecte bàrbar, els demanen modifiquen el projecte per fer-lo mínimament passable, donat que és un cúmul d´errors, i, en lloc de complir amb les obligacions, recurreixen al victimisme; cançoneta que ja tenim cremada des d´abans d´eleccions; com si fóra la Conselleria qui paralitza el Parc i el PAI, quan és el propi promotor qui és incapaç de complir amb els mínims que marca la llei".

Mulet ha lamentat la política d´intoxicació mediàtica de l´empresa Marina d´Or " continuen amb la seua política de mentides, mentre no compleixen en les seues obligacions, tot per intentar donar una imatge de seriositat on només hi han xapuses. No ens agrada el PAI Marina d´OR Golf, però menys que no estiguen a l´altura del projecte que volen crear, i es dediquen a mentir"