dimecres, d’abril 30, 2008

EL PP nega a la Síndica de Compromís els informes de viabilitat de Mundo Ilusión.

si voleu vore els docs originals, demaneu-los per correu a regallero@hotmail.com
Oltra lamenta que el PP impedisca isquen a la llum les despeses ocasionades fins ara.

La bateria de preguntes i sol·licitud de documentació sobre el Parc Temàtic Mundo Ilusión, fetes per la portaveu d’Iniciativa, i Síndica del Grup Parlamentari de Compromís, Mònica Oltra, ha estat resposta pel PP sense entrar a donar explicació dels assumptes sobre els quals s’havia incidit.

Oltra va demanar còpia de TOTS els estudis de viabilitat sobre el Parc Temàtic Mundo Ilusión, al que el Conseller d’Economia ha respost que “en l’actualitat s’està duent a terme un Estudi de Viabilitat i Anàlisi de Mercat existent sobre el Parc Temàtic Mundo Ilusión, que és molt ampli i està compost de diverses parts complementàries, que a més, es completa amb altres estudis, i en estos moments no es disposen de les conclusions en conjunt del dit Estudi de Viabilitat i Anàlisis de Mercat, per la qual cosa no és possible facilitar-ne còpia a la il·lustre diputada”. Obviant els informes anteriors ja conclosos, que en cap cas s’han fet públics”.

Oltra ha considerat molt greu que des de la Conselleria es continuen negant els dos informes anteriors, així com els fets per l’empresa Peonia, els quals no han estat mostrats des de la seua conclusió.

Igualment, a les peticions escrites de ser informada sobre quants estudis de viabilitat sobre el Parc Temàtica s’han efectuat i en quina data, i quants diners ha costat tot i cadascun d’aquests estudis, així com les conclusions, el Conseller només ha fet esment al contracte encarregat a Baker Leisure Groups, per 40.000 dòlars americans “ i en estos moments no es disposen de les conclusions definitives de l’Estudi de Viabilitat i Anàlisis de Mercat, atès que es troba en realització, és molt ampli està compost de diverses parts complementàries, que a més es completa amb altres estudis” , és a dir, la mateixa excusa emprada per negar còpia de tots els informes en la sol·licitud de documentació.

D’altra banda, el Consell, segons la resposta del Conseller, continua apostant per aquest projecte . Segons la portaveu d’Iniciativa “ el PP continua ocultant quina és la veritable despesa que ha ocasionat des del principi aquest projecte virtual, on els contractes públics van més enllà del fet a Baker Leisure Groups, començant pels fets, de manera digital, al periodista pro-PP, Jesús Montesinos. Possiblement no fan públiques les respostes perquè els estudis anteriors demostren la inviabilitat del projecte, i d’eixir a la llum, no es tindria excusa per continuar amb el saqueig públic que suposa aquest projecte.