dijous, d’abril 17, 2008

Cabanes: Iniciativa denúncia es continue tallant l´accés als veïns del poblat de Torre la Sal

Mulet afirma que la sujugació de l´equip de govern municipal a l´empresa, fa que aquesta puga continuar fent el que li done la real gana .

El regidor d´Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha denunciat, que tot i que el permís per tallar l´accés al poblat marítim de Torre la Sal expirava el passat 28 de març, a hores d´ara, continua bloquejat l´accés al mateix sense que en cap moment des de l´ajuntament s´haja pres cap mesura per restituir la situació.

Segons ha informat el regidor ecosocialista, l´empresa Construcciones Castelló 2000 SAU ( Marina d´Or), va procedir a principis de febrer a tallar l´accés Nord a Torre la Sal , comunicant-ho a l´ajuntament, però no als veïns, provocant-los autèntics problemes de mobilitat, donat el deficient estat de l´accés sud, i la mala senyalització de les alteratives del traçat, que igualment impedeixen una bona circulació per accedir a la N-340 .

Malgrat haver passat més de quatre setmanes de la finalització del permís, el camí continua tallat, sense donar cap explicació " la subjugació de l´equip de govern municipal a l´empresa, fa que aquesta puga continuar fent el que li done la real gana".

El portaveu ecosocialista ha recordat que l´empresa, a la connivència de l´ajuntament, està pràcticament una política d´ assetjaments intolerable sobre el poblat marítim contigu al seu PAI homònim ara en obres " han destroçat el Camí l´Atall, via ramadera que han transformat en un pedregal a fer circular camions de gran tonatge, fet prohibit. Han tallat els accessos als veïns, i ara, fins i tot, fan circular camions banyera de gran tonatge, per dins del poblat, transformant el Carrer de les Barques en una via exclusiva per als seu camions, desfent el ferm i posant en perill als vianants d´aquest, que han de salvar els continu camions carregats de terra i roques, que circulen sense respecte, en una via urbana, que no està en condicions per aguantar aquest pes i tràfic.

Segons Mulet " ni ajuntament, ni els cossos de seguretat que circulen per la zona, com ara la Guàrdia Civil , estan posant fre a les continues agressions, primer van destroçar el camí l´Atall, ara el Carrer les Barques, i mentre, els veïns tenen l´accés tallat, tot i haver expirat des de fa temps el seu permís.