divendres, d’abril 25, 2008

Cabanes: continua la circulació de camions de gran tonatge pel casc urbà de Torre la Sal.





Mulet lamenta que la Guàrdia Civil no actue davant aquesta pràctica que posa en perill la integritat dels veïns .

El portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià i regidor del grup municipal d’EU-Verds-IR:Acord, a Cabanes, Carles Mulet, ha denunciat avui, que tot i haver-ho fet públic en reiterades ocasions, continuen passant camions de gran tonatge de les obres del PAI Torre la Sal de Cabanes, per dins dels carrers del poblat marítim, tot i tindre alternatives de circulació, com són els nous vials perfectament acabats i asfaltats de dins del PAI.

Segons Mulet “ aquests carrers, completament urbans, no estan condicionats per suportar el gran tonatge dels camions, i a més de posar en perill a la gent, al no respectar absolutament res. A més, el pes ja ha començat a quartejar i fer malbé el ferm del carrer”.

El regidor ecosocialista ha recordat com l’ajuntament com la Guàrdia Civil ha estat advertits en reiterades ocasions “ curiosament sí hem vist presència de la Guàrdia Civil al començament del carrer de les Barques, i mentre ells estan, no passen els camions, però només desapareix la presència policial, els camions continuen com si no passara res”.

Mulet ha recordat que també s’està denunciant el continu tràfic de camions pel camí l’Atall, per transportar les deixalles de les obres del PAI a un abocador ara investigat per fiscalia. Aquest camí, tampoc permet el tràfic de camions d’aquest pes, i es troba en un estat completament lamentable i intransitable, “ aquesta empresa sembla tindre completa i absoluta impunitat per fer el que li vinga en gana”.

El regidor de Cabanes ha explicat que el camí d’accés a Torre la Sal continua tallat tot i haver expirat des de fa temps “ ho hem denunciat, i continua tot igual”.