diumenge, de febrer 21, 2010

CENSOS CABANES: delinqüents habituals; un dels empadronats fraudulentament, també té problemes amb la Justícia a Nules, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó



Vicente Roldán, mentre estava empadronat a Cabanes tenia en funcionament una discoteca il·legal a Nules

Quan van organitzar la trama per perpetuar al PP al poder a l’ajuntament de Cabanes, empadronant a desenes de persones de la Vall d’Uixó en domicilis de l’alcalde del Cabanes i nebots seus, ja van filar ben prim i van buscar a persones sense massa problemes a l’hora d’actuar al marge de la llei.

A més de la família del gendre de Jesús Ger, els Talamantes ( pares, germans, cunyats i demés familiars de Joaquin Talamantes, espòs de Raquel Ger), la resta de la fauna que va invadir Cabanes els dies abans de tancar el cens electoral, provenen tots de la Vall d’Uixó, d’un cercle pròxim als Talamantes.

És dona el cas de Vicente Roldán Segarra, que és gerent i soci comuner de la discoteca Cara B CB, de Vall d’Uixó, la qual ha estat denunciada per rebre un tracte de favor per part de l’ajuntament de la Vall d’Uixó, governat també pel PP. Aquesta discoteca de Roldán, està funcionant de manera il·legal des de setembre de 2006 ininterrompudament . Malgrat la gran distància entre Cabanes i Vall d’Uixó, el senyor Roldán no va tindre problemes per empadronar-se a Cabanes a desembre de 2006, mentre tenia en ple rendiment el seu negoci il·legal a la Vall d’Uixó.

El cas de la discoteca il·legal de la Vall d’Uixó, està funcionant sense llicència d’obertura des de 2006, fet que ha estat denunciat davant la fiscalia de Castellón (després d’haver-se denunciat el fet 28 cops davant de l’ajuntament per part de veïns, queixes que en cap moment l’ajuntament va respondre).

Per eixa possible prevaricació, l’alcalde de la Vall d’Uixó, Isabel Bonig, i el regidor d’Urbanisme Oscar Clavell han hagut de declarar el passat dia 25 de gener davant del Jutjat número 1 de Nules.

Per al regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet les relacions de la invasió Talamantes a Cabanes amb el PP, ja no afecta només al PP de Cabanes, sinó al propi de la Vall d’Uixó, que han dut fins i tot a l’alcaldessa del municipi a haver de declarar davant dels Jutjats pel presumpte tracte de favor a una de les persones que es va empadronar fraudulentament a Cabanes. I mentre, el PP a nivell provincial calla en tot aquest escàndol, com molt ben bé diu la tradició popular, qui calla, atorga”