diumenge, de febrer 28, 2010

Mulet “ ni els que avui adulen a Fabra es creuen que el president de la Diputació siga innocent ni honrat”


El portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha lamentat avui que el Partit Popular, en lloc d’actuar amb la decència que no ha tingut durant aquests anys al mantindre a Fabra com a màxim responsable del seu partit a la província i com a President de la diputació, intente rentar la imatge de Fabra després del sobreseïment de la causa dels segells manipulats”:

Mulet ha reiterat que “ en cap lloc s’ha llegit que Fabra siga innocent de tots els delictes que se li imputen, en cap lloc s’ha dit que els ingressos multimilionaris que els seus xofers es dedicaven a ingressar en desenes de comptes corrents siguen legals, ni tampoc s’ha justificat la procedència, en cap lloc es diu que no ha defraudat a Hisenda, ni que és innocent de prevaricar, de subornar, de negociacions prohibides, de tràfic d’influències, ni tant sols, que no siga el responsable de la manipulació dels segells i encuanyadures, sinó, que en aquest darrer cas, la justícia no té prou elements per dirimir si és el responsable ell o un altra persona, però queda clar que va haver falsificaciɳ”.

Per al portaveu ecosocialista “ si una firma de la qual són propietàries la seua ex dona i l’ex dona del seu ex amic Vicente Vilar, es dedica a falsificar informes i segells de productes fitosanitaris, per permetre posar en circulació productes asiàtics sense cap control, si algú falsifica eixos segells, òbviament és algú de l’entorn de l’empresa, només ells tenien interès en eixes falsificacions. Ha quedat palés l’interés de Fabra per fer que els productes de l’empresa isqueren al mercat de manera ràpida i sense massa entrebancs. Si no es vol investigar més el cas, és un tema, però d’ahi extraure que Fabra és innocent de tots els seus delictes, demostra el cinisme del PP. Possiblement la pròpia precarització a la qual ha sotmés el PP al sistema judicial, on tenim els jutjats sense recursos, saturats, desbordats de feina, ajuda a que es queden pel camí practicar més proves pericials, tot i la gravetat del fet; posar en perill la salut pública”.

Mulet ha recordat que “Fabra i la seua família s’han dedicat durant aquests anys a posar tots els entrebancs a la justícia, tot per intentar impedir que no sel’s investigara, que no ixquera a la llum la veritat perquè sabien que aquesta els faria molt de mal. El que volien, és el que ha passat ara en els segells, que s’arxivara tot sense aplegar al fons, perquè en el fons està la seua condemna. Quant una persona es sap honesta i no té res a ocultar, el que vol precisament és transparència, i que no queden el menys mínim dubte de la seua honorabilitat, per contra, quan intenta deixar bloquejades les investigacions, és perquè sap que no té defensa possible”.

El portaveu d’Iniciativa ha remarcat que “el PP pot fer tota la lectura optimista que vulga, però sabem que ningú, ni els que ara es dedique a lloar a Fabra, ni el propi Fabra, ni ninguna persona amb dos dits de coneixement , encara que siga votant del PP ( que algú hi haurà amb eixes qualitats), pot pensar que Fabra és un polític honest i honrat, per a Rajoy és un ciutadà exemplar, però per a la immensa majoria de castellonencs un deshonrant i un nefast gestor de la Diputació