diumenge, de febrer 21, 2010

Censos Cabanes: es desembolica la trama

4 hores de declaracions a 6 empadronats a Cabanes demostren la implicació de Marina d’Or i la falsificació documental de l’ajuntament

El gendre de Jesus Ger, ( president de Marina d’Or), Joaquin Talamantes, i cinc veïns més de la Vall d’Uixó han estat avui prestant declaració durant més de quatre hores al jutjat numero 3 de Castelló.

En aquestes declaracions, els empadronats fraudulentament a Cabanes han acabat contradient totalment les declaracions dels seus apadrinadors ( dirigents del PP local), i han reconegut que ni tant sols van viure al municipi, ni tant sols podrien descriure la casa en la qual es van empadronar, però si van anar a votar a Cabanes.

Molts d’ells gasten com a excusa un suposat contracte amb l’empresa Marina d’Or, contracte que no han pogut demostrar però impliquen encara més a l’empresa de Jesús Ger en la trama.

La incongruència de les declaracions han dut en reiterades ocasions al propi jutge a advertir als declarants de les repercussions legals de mentir en el seu testimoni.

En les declaracions es qüestiona també i molt la suposada verificació dels empadronaments feta per l’ajuntament, fet que podria dur a una nova falsificació documental per part del funcionariat.

El jutge ha citat a tres funcionaries de l’ajuntament de Cabanes, a declarar com a testic per al proper 11 de juny, per la seua part, des d’Iniciativa es van a demanar noves proves testificals.

Segons el regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, “ el cabdell està ja quasi completament desembolicat, ja es veuen totes les connexions, els cervells de la trama, i el joc es posa interessant quant en les declaracions d’avui s’han dedicat a tirar-se el fem d’un als altres. Les persones que havia han anat a declarar, de la primera a la última han demostrat la seua presumpta actuació delictiva, ja que han reconegut que tot i no haver viscut mai en Cabanes, si van anar a votar a les eleccions municipals “.

Per a Iniciativa, “ estem molt contents de com està anant la investigació, i de com a personatges com Joaquin Talamantes se li estiguen complicant les coses”