dilluns, de febrer 01, 2010

Mulet " Rajoy no té valor d´aplicar a Fabra cap sanció com sí ha fet amb Costa"



L´ecosocialista firma que "Ric" està sent tracta com a cap de turc mentre els grans corruptes continuen amb total impunitat

El portaveu d´Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha valorat aquest matí que l´anunciada suspensió de militància durant un any a Ricardo Costa per la seua implicació en el Cas Gürtel, " recorda massa a la suspensió temporal de militància de l´ex número dos del Consell, el també castellonenc Victor Campos. Ací sempre acaba "pagant el pato", l´element més dèbil de la cadena, mentre als grans corruptes ningú s´atreveix a tossir-los".

Per al portaveu d´Iniciativa " que gent com Costa o Campos mereixquen ser apartats de la política, no té lloc a dubtes, no hauria de ser en cap cas una mesura temporal, sinó permanent, perquè el mal que han fet a la societat valenciana no es resol en un any o uns mesos d´ostracisme. El que no té sentit és apartar-los un poc, per intentar donar una imatge difusa d´estar actuant front la corrupció, mentre a gent multi imputada en tot tipus de delictes com Carlos Fabra, ja no és que no se li aplique ni una sanció mínima, sinó que el propi Rajoy el qualifique com a ciutadà exemplar".

Segons aquest " sempre actuen contra el més dèbil, el més insignificant, es busca un cap de turc per a que en el fons, tot el demés continue igual. I el més preocupant és que sempre acaba pagant els plats trencats qui creix a l´ombra de Carlos Fabra, com ha estat Costa o Campos, una llarga llista de cadàvers polítics a la qual també caldria sumar a gent com l´ex alcalde de Castelló Jose Luís Gimeno, i molts polítics de municipis de Castelló. Per tant, Fabra ha trobat la gràcia per a anar sacrificant alegrement als seus deixebles per a que ell continue intocable, mentre a altres, als quals des de la Justícia se´ls demana ja penes de presó, com al vice-president de la Diputació Vicent Aparaci, se´l manté a la destra del President, imaginem per a poder gastar el seu cap com a moneda de canvi quan li facen falta nous sacrificis polítics".

Mulet ha remarcat que la sanció temporal a Costa des de l´entorn de Rajoy, demostren en darrer terme la incapacitat de la cúpula del PP per actuar frontalment a la corrupció " Rajoy no té el valor suficient per actuar contra Fabra, i una persona que es doblega d´aquesta manera davant els cacics corruptes que pul·lulen per la seua organització política, no té cap credibilitat com alternativa de Cap d´Estat"