diumenge, de febrer 14, 2010

Censos Cabanes, demà declara com imputat el gendre de Jesús Ger, i sis veïns més de la Vall d’Uixó


Gran part dels empadronats fraudulentament a Cabanes, són familiars directes del espòs de la filla del president del Grup de Marina d’Or.

Les declaracions judicials pels empadronaments irregulars a Cabanes, continuarà demà dilluns a les 11:30, amb la declaració de Joaquin Enrique Talamantes Segarra, en qualitat d’imputat. Joaquin Talamantes, és gendre de Jesus Ger, president del Grup Marina d’Or, casat amb la seua filla Raquel Ger.

Es dóna les circumstàncies que gran part dels 39 empadronats fraudulentament a Cabanes són, o el propi Talamantes, o familiars directes seus (pares, germans, cunyats), tots amb majoria d’edat, i alguns d’ells, tot i viure realment a Vall d’Uixó, van estar anteriorment empadronats a Orpesa.

Curiosament, l’empresa Marina d’Or, en la qual Talamantes ha estat treballant activament, tenia fortíssims interessos econòmics en Cabanes ( PAI Torre la Sal aprovat definitivament, de 1,5 milions de metres quadrats, i el PAI Marina d’Or Golf-Mundo Ilusión, de 18 milions de metres quadrats, on quedava clar que si el PP perdia la majoria absoluta les passades eleccions aquests projectes podrien ser rebutjats per un govern alternatiu al de la dreta. La imputació de Talamantes venia sent reclamada per Inicitiva, partit que havia presentat la denúncia davant dels jutjats, i les noves proves practicades han fet que el jutge prenguera eixa determinació

A banda de Joaquin Talamantes, imputat, acudiran demà dilluns, després d’ell a declarar com a testimonis, 6 veïns de la Vall d’Uixó que es van empadronar a Cabanes i que van votar en les passades eleccions municipals. Aquests havien estat citats el passat dia 10, però es va ajornar la seua declaració per absència del jutge titular del cas.

Després de les declaracions de demà, Iniciativa demanarà en els jutjats que es practiquen noves proves pericials i noves declaracions de testimonis.