dimarts, de març 15, 2011

Iniciativa per Cabanes demana explicacions a CHX per les obres en el llit del barranc del Campello











Per mitjà de la diputada al Congrés per Iniciativa, Núria Buenaventura, Iniciativa demana explicacions a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) per saber si s’ha autoritzat i el motiu de les actuacions en el llit del barranc del Campello, just al costat del poblat del Broseral.

Per al regidor d’Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet “ siga quin siga els motius d’aquestes actuacions, el que no es pot fer és entrar dins del llit del barranc, perquè això tampona el seu curs, que progressivament va sent soterrat, posant en risc el propi poblat en èpoques de pluges torrencials, on cal tindre el seu curs net i sense impediments”.

Precisament, fa setmanes es denunciava que en molts punts d’aquest barranc es dipositaven residus de tot tipus. “ volem que es done al poblat d’una eixida d’emergència, i això no pot ser taponant el barranc, perquè és pitjor el remei que la malaltia, i si aquestes actuacions tenen que vore amb el manteniment de les canalitzacions que condueixen l’aigua potable a la veïna Orpesa, calen mesures que no suposen aquest impacte”