dimarts, de març 08, 2011

The number One





Estupefacte, després de vore les intervencions de Camps ( Paco, no Francisco) en les sessions de control de les Corts, imagine que molts es preguntaran què es pren abans d’intervindre, perquè potent ja deu ser, i riu-te tu de la poció màgica d’Astèrix. Després d’emular al gran Chiquito de la Calzada per a referir-se a la diputada Mònica Oltra com la “number one (of the “faltonas”) of the world” , sols li faltava gesticular com l’humorista, i soltar un “comorr” ( és cert el que dic, per molt que costa de creure, podeu buscar-ho en youtube o a aquest enllaç http://www.lasextanoticias.com/videos/ver/camps_es_el_mas_chulito_de_las_cortes/386712 ). Eixa és la caricatura grotesca del màxim representant institucional dels valencians.

Mentre, a Castelló, i també d’antologia de l’humor, és que el president de la Diputació diga que en els propers dies, i abans del 28 d’aquest mes, pensa inaugurar l’aeroport, encara que no entre mai en funcionament, i que deixarà durant setmanes les portes obertes per a que la gent puga a anar a visitar-lo. ¿ Però no havien dut ja d’excursió a vore al terminal a totes els jubilats i mestresses de casa?, qui queda per dur?. Per què no s’espera a tindre l’estàtua que li de fer Ripollés?

Sap Don Carlos que no es posarà en funcionament, perquè no té ni els permisos, ni els vols confirmats de cap companyia, ni es sap qui va a gestionar les instal·lacions, per tant, què vol inaugurar? . Si vol fer una inauguració surrealista, nosaltres li compren la cinta i les tisores, i durem fins la música, però que no es gaste més diners. Un cop inaugurat aquest, imaginem que serà un lloc ideal per a niuar l’arpellot cendrós ( alias aguilucho cenizo), perquè el silenci serà sepulcral, un aeroport fantasma. Imaginem que també serà the number one of the world” , en números negatius. Al cap de l’estàtua vore’m nius dels pardalets, que seran els únics que volaran en eixe planàs artificial creat entre Vilanova i Benlloch.

I mentre, els altres, els que havien de ser teòricament l’oposició, tallant caps a ganivetades mentre des de Madrid els ajuden a que la tabalà siga monumental amb un Govern que cada mesura que pren ens desconcerta més, i on també estaria bé saber què esmorzen abans de decidir la nova “zapaterada” de la setmana.

Per això estem convençuts que ara més mai hi ha un marge molt ample, molta partida que jugar, perquè el futur no està escrit, ni a Castelló, ni “in the world”

Carles Mulet

Candidat autonòmic per Castelló d’Iniciativa-Compromís