diumenge, de gener 17, 2010

Controladors aeris

.Firma invitada...

Controladors aeris

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=523956

16/01/2010 Palomero


Ha sigut la bomba: els controladors aeris cobren més diners que el xofer oficial de Carlos Fabra! El sindicat de controladors aeris, AUSCA, ha volgut aclarir que el xofer de Fabra només transporta una persona cada vegada -excepcionalment en pot dur més per a optimitzar el cost del combustible i favorir el medi ambient amb l’emissió de menys CO2 a la castigada atmosfera de la Plana-, i que tot i que són sabedors que realitza altres feines no menys delicades com ingressar ací i allà diners en els comptes del president de la Diputació, ells vetllen per l’arribada i la partida de milers d’animetes diàriament. I tenen raó!

Aquesta notícia, però, ha desplaçat de les primeres portades dels diaris tota menció a la reobertura del cas d’empadronament fraudulent de personetes, a Cabanes, fet que ha posat contra les cordes el sistema judicial quan un jutge tancà el cas i, ara, l’Audiència Provincial l’obri (quasi sic), donada la gravetat dels fets denunciats pel regidor d’Iniciativa, Carles Mulet, que fan dubtar del funcionament del sistema democràtic. No se sap com, o de quina manera, aquell jutge solitari decidí a no parar compte de la tal gravetat o del tal sistema democràtic que facilita que la judicatura mantinga elements tan característics.

També sorprén que altres partits polítics i, per què no, el mateix PP, no s’hagen tirat al coll --metafòricament--, dels jutjats. Com no ningú no diu res les pròximes eleccions empadronaran tot un poblat d’Afganistan, a vore què passa. Altres fets o no-fets com el no-pressupost de la capital, la cabuderia a comprar animalets dissecats o l’escàndol de les despeses en assessors tampoc no han pogut amb els controladors aeris. H