dissabte, de gener 23, 2010

Nota sobre imputació del gendre de Jesús Ger (Marina d´Or en el cas dels censos de Cabanes)


El regidor d´Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha lamenta la filtració als mitjans de la imputació del gendre de Jesús Ger en el cas de la manipulació dels censos de Cabanes. " Havíem estat guardat escrupolosament la notícia perquè sabíem que des del jutjat no eren partidaris que de moment aquests fets vesqueren la llum per no entorpir el procediment, ens havien advertit a totes les parts, i ara veiem com a algú li ha interessat intentar crear malestar i desconfiances. I crear eixe malestar a hores d´ara només li interessa al Partit Popular".

El regidor de Cabanes ha demanat al Partit Popular " que es prenga molta til·la i no intente entorpir i crear malestar inecessari, el camí saben on acaba, i tot i que puga donar-se-li més voltes, només té una eixida; el delicte és clar i evident, i cada pas que es dóna en els jutjats acorralen més als Siurana"

Mulet ha reconegut que la imputació de Ximo Talamantes, casat amb la filla de Jesus Ger ( directius, els Ger, de Marina d´Or), era qüestió de temps " nosaltres ja veníem denunciant des de feia anys que Talamantes estava darrere de tota la trama; la majoria dels empadronats eren familiars seus ( germans, pares, cunyats, veïns, amics). Talamantes, a més dels interessos directes i familiars amb Marina d´Or, és directiu d´empreses paral·leles que treballen directament el Grup Marina d´Or".

El regidor ecosocialista ha remarcat que " no és nou, i venim denunciant des de fa temps que darrere de la trama podien haver-hi interessos empresarials molt fort; el PP tem davant el desgastament electoral perdre la majoria absoluta, i sap que l´alternativa és una coalició entre Iniciativa i el PSOE, i que nosaltres posàvem en perill la màniga ampla que té l´empresa a l´ajuntament; projectes d´urbanització de 18 milions de metres quadrats, regidors treballant per a l´empresa o filials seues, col·locació com arquitecte municipal a l´arquitecte de l´empresa.. i un llarg etcètera" .